Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yiaaaaaa inanmıyorum pro mu olmuşummmmmmm ana sayfaya bi girdim zaten töbeler olsun konunun yanında ziyaretçiler yazıyor ben şokkkk acabaa mı dedim veeee olmuşummmmm gerçekteennn çoooook teşekkür ederimmmm her kim seçiyorsaaaa çok çokkk teşekkürlerrr çok mutlu oldum ayyy
Yiaaaaaa inanmıyorum pro mu olmuşummmmmmm ana sayfaya bi girdim zaten töbeler olsun konunun yanında ziyaretçiler yazıyor ben şokkkk acabaa mı dedim veeee olmuşummmmm gerçekteennn çoooook teşekkür ederimmmm her kim seçiyorsaaaa çok çokkk teşekkürlerrr çok mutlu oldum ayyy