Bir nicke daha bakacaktım, hatırlayamadım. Şu Sevgi’nin fotoğrafını kullanan
Bakalım ama 3 dedi zatenBir nicke daha bakacaktım, hatırlayamadım. Şu Sevgi’nin fotoğrafını kullanan
Baktım o olmamış
Profil mesajlarından buldumBuldum onu, ama o pro olmamış
Olabilir
Kurabiye konusuna gidip buldum bendeProfil mesajlarından buldum
K Kazen seçiyor canımYiaaaaaa inanmıyorum pro mu olmuşummmmmmm ana sayfaya bi girdim zaten töbeler olsun konunun yanında ziyaretçiler yazıyor ben şokkkk acabaa mı dedim veeee olmuşummmmm gerçekteennnçoooook teşekkür ederimmmm her kim seçiyorsaaaa çok çokkk teşekkürlerrr çok mutlu oldum ayyy
Rica ederiz canım
Kurabiyelerde bana oy verdin diye pro oldunYiaaaaaa inanmıyorum pro mu olmuşummmmmmm ana sayfaya bi girdim zaten töbeler olsun konunun yanında ziyaretçiler yazıyor ben şokkkk acabaa mı dedim veeee olmuşummmmm gerçekteennnçoooook teşekkür ederimmmm her kim seçiyorsaaaa çok çokkk teşekkürlerrr çok mutlu oldum ayyy
Galiba
Yaaaaaaa senooooşşşş
Aaa çok şaşırdım
Sena ile Azze’de mi sana oy verdi?Kurabiyelerde bana oy verdin diye pro oldun
Ahahahahaahahahah bundan sonra oyum hep sana alsemciğimmmmKurabiyelerde bana oy verdin diye pro oldun
Kendini şartlandırma benceAhahahahaahahahah bundan sonra oyum hep sana alsemciğimmmm
Teşekkür ederim3 üyeye pro üyelik verdim ama neden verdim benim dışımda kimse bilmiyor.
Herhalde yani, ne sandın? hatta mune bana oy verdiği için yönetici olduSena ile Azze’de mi sana oy verdi?