- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Bu mükemmel kişiliğim evliliğe bağlı kalarak körelmemeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mükemmel kişiliğim evliliğe bağlı kalarak körelmemeli
ıyıymıs o zaman calcimAraştırdım buldum şekerim. Karacanın kendi sitesinde var. 110TL
Ondan tayin istedik zatenIyi kurtuldun elimden yoksa her akşam sabah yemeğe sendeydim
10 parmağında 10 marifetSebep ?
Buranın tek şahane şeyi ev hanımları zatenOndan tayin istedik zaten
Ya keşke canım çok memnun olurdum
Nasip değilmiş:)
Ama Antepli bir kanka edin yemek kültürleri çok güzel:)
Restaurantlar güzel olabilir ama ev hanımları çok güzel yemek yapıyorlar:)
bak yemek konusunda kesin nazarım değer, çok tembelim benC Capanin Gururu Teyom yok dimi buralarda
Senin koca öyle değil mi:)10 parmağında 10 marifet
oluuur hatta yanına kırazlı tabaklarda eklerız set olur nevosumm@Blue_Perii kazansın ona o fincanları gönderelim
O konuda haklısın Covid bitsin (umarım)geleceğim:)Çok özledim:)Buranın tek şahane şeyi ev hanımları zaten
Aynen güzel olur:)oluuur hatta yanına kırazlı tabaklarda eklerız set olur nevosumm
Görmek lazımbak yemek konusunda kesin nazarım değer, çok tembelim ben
Gelipte aramazsan puuuuu sanaO konuda haklısın Covid bitsin (umarım)geleceğim:)Çok özledim:)
alayım da kahve gecesi yapalımıyıymıs o zaman calcim
10 parmağında 10 marifet
İnşaallah canımGelipte aramazsan puuuuu sana
Sunumlar kötü gelmeye başlarsa ya da katılım azalırsa sebebi C Capanin Gururu TeyomNevreste bu bölüm komple kapandı demektir
ben adresimi yazarım özelden bana da yollarsınız bozulmayacak yemekleriNevreste bu bölüm komple kapandı demektir
sende miiiiiiSunumlar kötü gelmeye başlarsa ya da katılım azalırsa sebebi C Capanin Gururu Teyom