- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
sen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz
Orisimyaaaa citlonbikimmmyok pericimm trendyolda gezınırken buldumda dırek aklıma sız geldınız kırazla cok bagdastırmısım sızıı
Fiyatı iyiymiş ama. Çok pahallı değil
Yemeğe zaman kalmıyor tatlım ya Hafta sonu etli lahana sardımsen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz
Geleli daha ne kadar oldu ama kaç veli fırçaladım sayamadımEvet beğenmiyorlar:)Oysa ne yardım yapılıyor:)
Eğitim çok iyi değil ama veliler çok farklı bakıyor:)
Herkesin çocuğu çok akıllı:)
Senin onun yarışmaya katıldığı tarifi görmedin mi?El açması yaptısen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz
Onlar seni fırçalamasınGeleli daha ne kadar oldu ama kaç veli fırçaladım sayamadım
Valla daha fırçalayan olmadı ama heran bir zopa yiyebilirim birindenOnlar seni fırçalamasın
Velilerde hırs çok fazla var ama altı boş:)
Zirvede bıraktımSenin onun yarışmaya katıldığı tarifi görmedin mi?El açması yaptı
Yok o potansiyel var o açıdan söyledimValla daha fırçalayan olmadı ama heran bir zopa yiyebilirim birinden
Ama beceriklisin onu demek istiyorum :)Zirvede bıraktım
Yemeğe zaman kalmıyor tatlım ya Hafta sonu etli lahana sardım
görmedim. görmek istemiyorum.Senin onun yarışmaya katıldığı tarifi görmedin mi?El açması yaptı
Kadın ikizler burcu ve 11 Haziran'da doğmuş daha ne bekliyorsun daha doğrusu beklemiyorsun diyecektim
görmedim. görmek istemiyorum.
Kissiiimmm biz angara hatunuyuz Antep mantep bize sokmezzzzzYok o potansiyel var o açıdan söyledim
Bence övülecek kadar mükemmelizAma beceriklisin onu demek istiyorum :)
Calci sanki yine kendimizi övdük
alsem bak şekerim :)
Poğaçalar - Milföy/Kavuk Poğaça - Torku Süt Sponsorluğunda
Merhabalar, Tadıyla damaklarınızda muhteşem tatlar bırakacak, kat kat Milföy/kavuk Poğaça ile karşınızdayım. Malzemeler 2 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1.5 tatlı kaşığı maya Ortalama 5 - 5.5 su bardağı un Arasına sürmek için 200 Gr...www.kadinlarkulubu.com
Sen kimseden korkmazsın zatenKissiiimmm biz angara hatunuyuz Antep mantep bize sokmezzzzz
fiyatını hatırlamıyorum calcim tipi şirin gormusmuydun sendeFiyatı iyiymiş ama. Çok pahallı değil
Maşaallahhhh tü tü tü tüBence övülecek kadar mükemmeliz
elektronik aletleri de tamir edebiliyorumKadın ikizler burcu ve 11 Haziran'da doğmuş daha ne bekliyorsun daha doğrusu beklemiyorsun diyecektim