- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Himmmm E Elif_Eylul harika olmusE Elif_Eylul filizkom bu ne hiz yaa daha dün almadin mi tarifi marifetli kuzum benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himmmm E Elif_Eylul harika olmusE Elif_Eylul filizkom bu ne hiz yaa daha dün almadin mi tarifi marifetli kuzum benim
Sanki kimse merak edip bir kere bakmadı sayfaya dimi canısıSanki ben napiyom bebe sallarken dudis düşüneceğim son şey bu ara
Görmeden aynı şeyi yazmam peki.Çünkü koşuyorsun
Calcican sadece beni ikna ettiler o kadarGörmeden aynı şeyi yazmam peki.
Teşekkür ederim canım guzel tariflerden çıkamayiz icinden bakalim hayirlisiHimmmm E Elif_Eylul harika olmus
Eneeeem nolur kazandırın beni noluuuuurBlue_Peri kazansın ona o fincanları gönderelim
Evet canım yaa bize laf atıyorlar bol atraksiyonlu hayatın yok napayım bizdeki tek atraksiyon şu an bebenin alerjisiSanki kimse merak edip bir kere bakmadı sayfaya dimi canısı
BeeeennnnBlue_Peri kazansın ona o fincanları gönderelim
Benimde tek ekşinim kk adimiz çıkmış bir kereEvet canım yaa bize laf atıyorlar bol atraksiyonlu hayatın yok napayım bizdeki tek atraksiyon şu an bebenin alerjisi
Allah'ım yarabbimmm ne Tatlissin orisimmmmmoluuur hatta yanına kırazlı tabaklarda eklerız set olur nevosumm
Biri bana mı seslendi
Bence de sana göndermeliBeeeennnn
Peki ben mervişoluuur hatta yanına kırazlı tabaklarda eklerız set olur nevosumm
Calcican sen mikemmel bi bebeksinBence de sana göndermeli
İkimize ikimizeeeeeBeeeennnn
Yaaaa kesin kazanmalıyız perisiiimmİkimize ikimizeeeee
Eneeeem nolur kazandırın beni noluuuuur
bizx çok konuşuos gidelim burdan bence fincanın tabağı yok bizeBeeeennnn
İnşallah lim inşallahYaaaa kesin kazanmalıyız perisiiimm