- 8 Haziran 2013
- 57.150
- 151.762
- 898
Ürün ne zaman gelir diye sorsaydın keşke.Gitme canim ben bugun gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ürün ne zaman gelir diye sorsaydın keşke.Gitme canim ben bugun gittim
Oyu ki senden öğrendim filizkom yaa, niluferdeki kaldı şuan yada mudanya ben başka bilmiyorum nerede varGitme canim ben bugun gittim
Kiz herkes aldi biz kaldik bizde sorun varHepsini almislar bize kalmamış kıskaca pınar böyle bir sorun yaşanacağını ongoremedi mi acaba ya
Ayyy valla cano sinir oldum ciktim nediyimÜrün ne zaman gelir diye sorsaydın keşke.
Ya resmen insana kendini kötü hissettiriyorlar, biz bunu kazanmışız ama sanki lütuf istiyoruz anlamadımVallaa sinirlendim almadim 350grami bile elime ciktim direk
Demek kiHepsini almislar bize kalmamış kıskaca pınar böyle bir sorun yaşanacağını ongoremedi mi acaba ya
Kiz beyaz olsa ben diretip alirim kız ilgilendi ama beyaz yokYa resmen insana kendini kötü hissettiriyorlar, biz bunu kazanmışız ama sanki lütuf istiyoruz anlamadım
Kasiyerle konuşurken arkada sıra birikiyo herkes sana bakiyo bu ne diyo diye cano , daha fazla kalmak istemiyorsunÜrün ne zaman gelir diye sorsaydın keşke.
Aynen öyle yaa dolandırıcı gibi bakıyorlarYa resmen insana kendini kötü hissettiriyorlar, biz bunu kazanmışız ama sanki lütuf istiyoruz anlamadım
Bende kimse yoktu saat 10da gitKasiyerle konuşurken arkada sıra birikiyo herkes sana bakiyo bu ne diyo diye cano , daha fazla kalmak istemiyorsun
Ben danışmadan yaptımHiç gıkkk diyen olmadıKasiyer in tuhaf bakışları geldi aklıma
Bana müdür yardımcı oldu
Aynısını yaşadım canım. Gelene öncelik verdimKasiyerle konuşurken arkada sıra birikiyo herkes sana bakiyo bu ne diyo diye cano , daha fazla kalmak istemiyorsun
Senin iyiymiş yaaBen danışmadan yaptımHiç gıkkk diyen olmadı
Ayy sormaAynen öyle yaa dolandırıcı gibi bakıyorlar
Iki tane dolaştım yoktu gerçekten peynir yaaKiz beyaz olsa ben diretip alirim kız ilgilendi ama beyaz yok
Bilindik bir tarif aslındaAyyy acaba ne yapcan ☹
Urfa deyince bi ben bi komşu var zaten
Kentte yok kiASSOSyal kentte migrosa gitsen bakayim bi☹
Canim var gözüküyo kent meydani avm de enalttaKentte yok ki