Yok en azından ilk kodu aktif etmek içşn büyüğe bakmak lazım diyorumAma sorun yok bence kasiyer anlamıyorBen birini küçük migrostan aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok en azından ilk kodu aktif etmek içşn büyüğe bakmak lazım diyorumAma sorun yok bence kasiyer anlamıyorBen birini küçük migrostan aldım
Şansım iste cano
Kasiyer in tuhaf bakışları geldi aklımaYok en azından ilk kodu aktif etmek içşn büyüğe bakmak lazım diyorumAma sorun yok bence kasiyer anlamıyor
Talihsizlik canımŞansım iste cano
1saat yok gittim onun icin
Ahaa aynı benim başımın belası sanada denk gelmiş filizkom biz cekiyoruz bence kız şaşkınlıktan gözlerini öyle bir belerrtti ki ben kendimi sorguladım, elif saçmalama ne hediyesi ne kazanması diyeZaten ohaaaa oneymis falan oldu karti cikartip 1tane deneyelim dedi ama peynir yok
Nezaman alcaz bakalimTalihsizlik canım
Ben bana gelen mesajı gösterdim okudu ve uyguladıAhaa aynı benim başımın belası sanada denk gelmiş filizkom biz cekiyoruz bence kız şaşkınlıktan gözlerini öyle bir belerrtti ki ben kendimi sorguladım, elif saçmalama ne hediyesi ne kazanması diye
2 yıl mühleti varNezaman alcaz bakalim
Hangisi filizko zafer demeCanim bu avm de migros ama
Kizla sorunumuz olmadi kartı cikartmama yardimci oldu deneyelim abla 1taneyle dedi ama peynir yoktu 350gram vardiAhaa aynı benim başımın belası sanada denk gelmiş filizkom biz cekiyoruz bence kız şaşkınlıktan gözlerini öyle bir belerrtti ki ben kendimi sorguladım, elif saçmalama ne hediyesi ne kazanması diye
Evet canimya sendemi oraya gittinHangisi filizko zafer deme
Bende okuttum bir taneyi feda ettik oldu dedi ama elime almadan ikna olmayacağım koca migroslarda peynir yok o da bi muamma zatenBen bana gelen mesajı gösterdim okudu ve uyguladı
Telefon numarasına aktifleştirilmiş
Allah daim etsin elticimBende iyiyim çok şükür
Deneyince oldu mu peki filizko benimde denedi oluyo aktif dedi banaKizla sorunumuz olmadi kartı cikartmama yardimci oldu deneyelim abla 1taneyle dedi ama peynir yoktu 350gram vardi
Bursalılar Pınar beyaz çok seviyor demek kiBende okuttum bir taneyi feda ettik oldu dedi ama elime almadan ikna olmayacağım koca migroslarda peynir yok o da bi muamma zaten
Vallaa sinirlendim almadim 350grami bile elime ciktim direkDeneyince oldu mu peki filizko benimde denedi oluyo aktif dedi bana
Jenna oraya git demişti gidecektim gitmeyeyim bari yaa bir tek niluferdeki kaldı Başka migros bilmiyorum benEvet canimya sendemi oraya gittin
Gitme canim ben bugun gittimJenna oraya git demişti gidecektim gitmeyeyim bari yaa bir tek niluferdeki kaldı Başka migros bilmiyorum ben
Hepsini almislar bize kalmamış kıskaca pınar böyle bir sorun yaşanacağını ongoremedi mi acaba yaBursalılar Pınar beyaz çok seviyor demek ki