Beni gaza getirirsin yap lütfenNiyet ettim hızımı arttırmaya efenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni gaza getirirsin yap lütfenNiyet ettim hızımı arttırmaya efenim
Dün 17 bini geçmiştiKaç adım yürüdün buhgün
Orada yavaşYürüyor yetişemezEminmisin dün bana yetişemedi mesela
kanayan yarama işeme lütfenTelefon olsaydı yazardın
Aynen abla.Dün baktım netten güzel oluyormuş o tarzda,koçiş sıkıyorsa kötü desin demi gitcek yoksa maniler yoksa
Çok iyi epey yürümş belli yorulmuştur şimdiDün 17 bini geçmişti
Bide diyor ki telefona baktım 2 dakka kadar diye pusuda bekliyom diyor bideeOrada yavaşYürüyor yetişemez
İşin o rtarafıda var yanikanayan yarama işeme lütfen
Aynen abla.
Daha başlamadım çiçeem üç beşKaç adım yürüdün buhgün
Tmm nevoşum birbirimizi gazliyoreee artıkınBeni gaza getirirsin yap lütfen
Duydum daha fazla yürüyormuşsunDaha başlamadım çiçeem üç beş
Daha çok yürüyesim var çiçeemDuydum daha fazla yürüyormuşsun
Ne güzel cicem bende çok severim yürümeyi en fazla 17 binlerde yürümüştümDaha çok yürüyesim var çiçeem
Dikkat et kendine, fazla yorma ciceeem ❤Kolay gelsin bana çok işim var çok
Yarın ben olmayacağım aşım var arturda evde olacak dışarda da işlerimiz olur geç geliriz eve haberiniz olsun
Bende bayiliyorum kulaklıkları takip herşeyden uzaklaşmaya, bide yürüme alanı olsa şöyle orman içinde ah ne güzel olurduNe güzel cicem bende çok severim yürümeyi en fazla 17 binlerde yürümüştüm
Yeşillikte yürümek güzelde oksijen çarpıyor sonra varyaBende bayiliyorum kulaklıkları takip herşeyden uzaklaşmaya, bide yürüme alanı olsa şöyle orman içinde ah ne güzel olurdu
Nezaman aççan konunu pekiKolay gelsin bana çok işim var çok
Yarın ben olmayacağım aşım var arturda evde olacak dışarda da işlerimiz olur geç geliriz eve haberiniz olsun
Bugün hallederim gene bir aksilik olmazsa pişiyor zaten şu anda elşm burada gözüm ocaktaNezaman aççan konunu peki
Ayyy acaba ne yapcan ☹Bugün hallederim gene bir aksilik olmazsa pişiyor zaten şu anda elşm burada gözüm ocakta
Urfa deyince bi ben bi komşu var zatenİyiki nickiniz ne diye sormuyorlar
Ben birini küçük migrostan aldımİşte şaşırıyorlar,nasıl yaptın bizde yapalım diyorlar.İşinizi garantiye alın küçük migroslara gitmeyin
Zaten ohaaaa oneymis falan oldu karti cikartip 1tane deneyelim dedi ama peynir yok