- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Zamanla kaynaşırız bende bir öpücük veremhoşbulduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla kaynaşırız bende bir öpücük veremhoşbulduk
Yabancı değil yani nevoşun dediği gibi 9 yıldır beraberiz konularda.Anladim abla simdi
Rica ederim canımcım ne demekablacım teşekkür ederim
Ayaz paşamda çok marifetli annesimerhabalar ben berre uzun yıllardır sitedeyim ama çok fazla aktif değilim
bir tane yaramazmı yaramaz 5 yaşında oğlum var aktif olamamın sebebide kendisi
Aynen mutfaklada arası çok iyidir.Hanım ablanın söylediği gibi çok eski arkadaşımız
9 yıldır falan tanışıyoruz
Mutfak ile ilgili
Ödüm koptu varya bir daha olursa havlu atacam artıkİyi hadi süper
sinirlerim bozuldu bakmadım ben bugün allah başlara vermeyeAy tövbe yarabbim bunlar iyice siyirikmi
inşallah canım gelmeye çalışıcamSık sık gelirsen herkes ile tanışırsınKocaman yürekli güzel insanlarla dolu burasıHepsi çok becerikli
Havlu atmak yok bir yolunu bulursunYabancı değil yani nevoşun dediği gibi 9 yıldır beraberiz konularda.
Rica ederim canımcım ne demek
Ayaz paşamda çok marifetli annesi
Aynen mutfaklada arası çok iyidir.
Ödüm koptu varya bir daha olursa havlu atacam artık
İstersen tarif alırsın arada sende katılırsıninşallah canım gelmeye çalışıcam
Hoşgeldin buarada canımsinirlerim bozuldu bakmadım ben bugün allah başlara vermeye
Bu hatunlar mügecidir ona göresinirlerim bozuldu bakmadım ben bugün allah başlara vermeye
ev işi mutfak hepsi ayazdandan sorulurYabancı değil yani nevoşun dediği gibi 9 yıldır beraberiz konularda.
Rica ederim canımcım ne demek
Ayaz paşamda çok marifetli annesi
Aynen mutfaklada arası çok iyidir.
Ödüm koptu varya bir daha olursa havlu atacam artık
Berrecim pınar labnenin 6 hafta sğrecek yarışmaları sende fırsat bulursan gelmeye çalış hatta tarif alıp yaparsın çok güzel olur.inşallah canım gelmeye çalışıcam
Paşam yaaev işi mutfak hepsi ayazdandan sorulur
Kim dövmüş öyle yaaaa elleri kırılıasıcaHoşgeldin buarada canım
Vallahi ben zaten kızdan izleyemiyorum gündüzleri de akşam haberlerde gormustum gelinin yaşlı kadını dövmesini içim fena oldu çok zalimce yaa
Alsem, kocasını işe bıraktı. Öğlenden sonra doktora gidecek, ona hazırlık yapıyoralsem nerelerde acabaa
bendeeBu hatunlar mügecidir ona göre
Gelini dövmüş abla zaten kadında vefat etmiş ,döven kadının gelinide kamerayla çekmiş görüntüleri haberlere cikti,yaşlı kadını defnettikleri yerden otopsi için çıkartmışlar tekrar.Kim dövmüş öyle yaaaa elleri kırılıasıca
Ayşo saçın nasıl oldu,koçiş beğendimi deseneAlsem, kocasını işe bıraktı. Öğlenden sonra doktora gidecek, ona hazırlık yapıyor
başıma bitti bende emoji göndericem diyorPaşam yaa
Eyvahlar olsunbendee
Aman kociş politik. sıradan basit bir saç işte abla. Önlere çok hafif sarı attılar. kociş kötü olmuş dese bi 300 daha gidecek. Demez o yüzdenAyşo saçın nasıl oldu,koçiş beğendimi desene
Bize niye haber verilmiyorAlsem, kocasını işe bıraktı. Öğlenden sonra doktora gidecek, ona hazırlık yapıyor