Çoook cancağzım. Takıntılıdır, BİM’in ürünlerini sevmiyor. Ailesi de oradan çıkmazSenin şehzaden biraz zor galiba cancağızım
Hayırlı akşamlar ablamBen kaçtım yarın eşim evde olabilir dışarda işlerimiz var,işe giderse sabah buradayımiyi akşamlar hepinize
O girmesin,sen gir cancağızımÇoook cancağzım. Takıntılıdır, BİM’in ürünlerini sevmiyor. Ailesi de oradan çıkmaz
Diyorum, o zaman annenlerde ve ablanda yemek yeme
Şok, A101, Hakmar, Migros, Carrefour ve Sakarya’nın bilimum yerel marketlerinden alışveriş yapıyoruz. Ama BİM deyince adama, ben oraya girmem diyor
İyi akşamlarBen kaçtım yarın eşim evde olabilir dışarda işlerimiz var,işe giderse sabah buradayımiyi akşamlar hepinize
Ablacim carsida kızla bulustuk islerim vardida gelemedim
İki elti aynı adama mi kaçmış merak ediyordum Jennam....yoksa kaçırılmışlar miKocası sarıldı
Kaçmışlar canım,ama küçük olan elti büyük olan elti kaçıyor diye kaçmış,adamla ilgisi yokmuş, yani öyle diyor . Zaten eşine geri dönmüşİki elti aynı adama mi kaçmış merak ediyordum Jennam....yoksa kaçırılmışlar mi
Çok ilginç...Kaçmışlar canım,ama küçük olan elti büyük olan elti kaçıyor diye kaçmış,adamla ilgisi yokmuş, yani öyle diyor . Zaten eşine geri dönmüş
180 Gr mi oBugün baktım 7.95 ti küçük kutusu:)En az 3 kategori
Pırıl pırıl kafalarÇok ilginç...
Kaçınca dahada giymatlanmistir HamideKocası sarıldı
Heeee canim simdi minibüsten incem eve gidiyorum gelicem söz
Tamam hemsomHeeee canim simdi minibüsten incem eve gidiyorum gelicem söz
Ben: Eltim, düşündüm, taşındım kacmaya karar verdim.Pırıl pırıl kafalar
Evet,hiç normal değil, elti kaçmış bana neBen: Eltim, düşündüm, taşındım kacmaya karar verdim.
Eltim: Kız canım çekti nolur ben de geleyim seninle
......................
* Aklım almıyor Jennam ya . Bu işin içinde iş var bak diyim sana