- 18 Kasım 2020
- 20.512
- 49.488
Kaçmış kaçmış ikiside hamideİki elti aynı adama mi kaçmış merak ediyordum Jennam....yoksa kaçırılmışlar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçmış kaçmış ikiside hamideİki elti aynı adama mi kaçmış merak ediyordum Jennam....yoksa kaçırılmışlar mi
Ekşın aramışlar abla corona kafalarına vurdu herhalBen: Eltim, düşündüm, taşındım kacmaya karar verdim.
Eltim: Kız canım çekti nolur ben de geleyim seninle
......................
* Aklım almıyor Jennam ya . Bu işin içinde iş var bak diyim sana
Kafalarına vursa, evdekini terketmezlerdiEkşın aramışlar abla corona kafalarına vurdu herhal
Aretim yine buldun mu eksinli birkonuKocası sarıldı
Hamide'nin miKocası sarıldı
Kayinvalidenin komplosu olmasın sakın ikisinden de kurtulmuş gibiKaçmış kaçmış ikiside hamide
Millette ne koca var ama kaçan kadını tekrar istemesi de bir garip ...Ekşın aramışlar abla corona kafalarına vurdu herhal
Ama o HamideÖyle her kadına benzemezMillette ne koca var ama kaçan kadını tekrar
Ne Hamide imiş arkadaş, her yerde karşımıza çıkıyor. İnternet dünyası “Hamide” diye çalkalanıyor.Hamide'nin mi
Sevgi ve Hamideler kolay gelmiyor,tabi konuşulacakNe Hamide imiş arkadaş, her yerde karşımıza çıkıyor. İnternet dünyası “Hamide” diye çalkalanıyor.
Abla biri affetti karısını yaKayinvalidenin komplosu olmasın sakın ikisinden de kurtulmuş gibi
Millette ne koca var ama kaçan kadını tekrar istemesi de bir garip ...
Doğru oda iykkKafalarına vursa, evdekini terketmezlerdi
Geniş baya demekkiKayinvalidenin komplosu olmasın sakın ikisinden de kurtulmuş gibi
Millette ne koca var ama kaçan kadını tekrar istemesi de bir garip ...
Hamideyi duyunca366 ziyaretçi mi
Yok bunlar labne severDoğru oda iykk
Geniş baya demekki
Hamideyi duyunca
Ben ne yapayım nevos şarkı soyliyeyim mi Billur sesimleEvva kahveler nerede kaldı
Sen gel baş köşeye otur Blue_Peri kahveni getirsinBen ne yapayım nevos şarkı soyliyeyim mi Billur sesimle