- 18 Kasım 2020
- 20.670
- 49.754
- 548
Kaçmış kaçmış ikiside hamideİki elti aynı adama mi kaçmış merak ediyordum Jennam....yoksa kaçırılmışlar mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçmış kaçmış ikiside hamideİki elti aynı adama mi kaçmış merak ediyordum Jennam....yoksa kaçırılmışlar mi
Ekşın aramışlar abla corona kafalarına vurdu herhalBen: Eltim, düşündüm, taşındım kacmaya karar verdim.
Eltim: Kız canım çekti nolur ben de geleyim seninle
......................
* Aklım almıyor Jennam ya . Bu işin içinde iş var bak diyim sana![]()
Kafalarına vursa, evdekini terketmezlerdiEkşın aramışlar abla corona kafalarına vurdu herhal![]()
Hamide'nin miKocası sarıldı![]()
Kayinvalidenin komplosu olmasın sakın ikisinden de kurtulmuş gibiKaçmış kaçmış ikiside hamide
Millette ne koca var ama kaçan kadını tekrar istemesi de bir garip ...Ekşın aramışlar abla corona kafalarına vurdu herhal![]()
Ama o HamideMillette ne koca var ama kaçan kadını tekrar
Ne Hamide imiş arkadaş, her yerde karşımıza çıkıyor. İnternet dünyası “Hamide” diye çalkalanıyor.Hamide'nin mi![]()
Sevgi ve Hamideler kolay gelmiyor,tabi konuşulacakNe Hamide imiş arkadaş, her yerde karşımıza çıkıyor. İnternet dünyası “Hamide” diye çalkalanıyor.![]()
Abla biri affetti karısını yaKayinvalidenin komplosu olmasın sakın ikisinden de kurtulmuş gibi
Millette ne koca var ama kaçan kadını tekrar istemesi de bir garip ...![]()
Doğru oda iykkKafalarına vursa, evdekini terketmezlerdi![]()
Geniş baya demekkiKayinvalidenin komplosu olmasın sakın ikisinden de kurtulmuş gibi
Millette ne koca var ama kaçan kadını tekrar istemesi de bir garip ...![]()
Hamideyi duyunca366 ziyaretçi mi![]()
Yok bunlar labne severDoğru oda iykk
Geniş baya demekki
Hamideyi duyunca![]()
Ben ne yapayım nevos şarkı soyliyeyim mi Billur sesimle
Sen gel baş köşeye oturBen ne yapayım nevos şarkı soyliyeyim mi Billur sesimle![]()