- 20 Mart 2008
- 141.076
- 212.110
- 60
Olmuştur dahada artacak bak gör 30 bile olurOlmuss
Küçük paket yeter zatenBugün baktım 7.95 ti küçük kutusu:)En az 3 kategori
Özele geleyim mi bir tarif var:)ohooo ben gelene kadar kaç sayfa bile sohbet edilmiş
Bu karılardan tarif neyim kalmamıştır
Tarifcik bile yoktur havada kapmışlardır
Aynen yeter:)2-3 defa sonra bir kutu daha alırız:)Olmuştur dahada artacak bak gör 30 bile olur
Küçük paket yeter zaten
Çoğu tarifte yoğurt var çok mantıklı aslındaYoğurtla karıştır:)
Birazda yoğurt kattıkmı olurAynen yeter:)2-3 defa sonra bir kutu daha alırız:)
Özele geleyim mi bir tarif var:)
Zaten öyle ablacım 1 kase yoğurt içine 2 kaşık labne:)Şey gibi oluyor sanki mayonez koymuş gibi ya da süzme yoğurt tadı gibi oluyor:)Çoğu tarifte yoğurt var çok mantıklı aslında
Yoksa tadı da iyi olmaz:)Birazda yoğurt kattıkmı olur
Beğenirsen alırsın:)gel buluşalım
sağlamdır inşallah elimde kalmaz
2 kaşık yeter herhalde demi hiç yamadımda ondan sorayım,artur çok anlamasın tadını yani,süzme yoğurt yok almam lazım:))Zaten öyle ablacım 1 kase yoğurt içine 2 kaşık labne:)Şey gibi oluyor sanki mayonez koymuş gibi ya da süzme yoğurt tadı gibi oluyor:)
Demi direk peynir tadı gibi olur herhalde:))Yoksa tadı da iyi olmaz:)
Yok abla tadı çok güzel oluyor.Bende yaptım :)2 kaşık yeter herhalde demi hiç yamadımda ondan sorayım,artur çok anlamasın tadını yani,süzme yoğurt yok almam lazım:))
Hiç yemedimde ondan yapmadım da,mutlaka güzel olıuyordur merakla deneyeceğim bendeYok abla tadı çok güzel oluyor.Bende yaptım :)
Tadı aksine daha güzel:)
Yok işte bunu koyunca süzme yoğurt tadı oluyor:)
Yok olmuyor.Labne peynir gibi değil:)Demi direk peynir tadı gibi olur herhalde:))
İşte biz yarışmada tanıştık:)Hiç yemedimde ondan yapmadım da,mutlaka güzel olıuyordur merakla deneyeceğim bende
SarıldılarKüçük elti hamide az sonra flaş flaş
Yemeği yapınca merakla yyeceğim bende:==Yok olmuyor.Labne peynir gibi değil:)
Aynen bende öyle acaba dedim önce nasıl olur diye:))İşte biz yarışmada tanıştık:)
Vardır kıyıda,kenardaohooo ben gelene kadar kaç sayfa bile sohbet edilmiş
Bu karılardan tarif neyim kalmamıştır
Tarifcik bile yoktur havada kapmışlardır