- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.887
- 43
Öyle canımMutlu olsunlar yeter canım,takiliyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canımMutlu olsunlar yeter canım,takiliyorum:)
Yok ablacim isim değişikliği yok öyle özel tanismamiz olmadi ama çok seviyorum seniHazal tatlım ben seninle tanıştım mi...yoksa isim değişikliği mi var ... üslubun hiç yabancı gelmiyor da
Abla diyor ki ya gelinlerimiz 400 tllik banyo terliği isteyen ciciş gelinim iz olursa bende dedim kocası olacak şahıs yabçni bizim oğlanlar alıyorsa bizi ilgilendirmezBen olaya biraz Fransız kaldım az bi özet rica etsem tatlım
Tabii canım,bir arkadaş 400 tl ye terlik almış,eşi de bir banyo terligine o kadar para mi verilir demiş. Küsmüşler. Ben de oğlan analarına diyorum,acaba bizim gelinler böyle yapsa oğlanlar napar diyeBen olaya biraz Fransız kaldım az bi özet rica etsem tatlım
Örnek kvAbla diyor ki ya gelinlerimiz 400 tllik banyo terliği isteyen ciciş gelinim iz olursa bende dedim kocası olacak şahıs yabçni bizim oğlanlar alıyorsa bizi ilgilendirmez
Canim benimsen Nasılsın❤❤❤Canısı ne zaman geldin sen iyi misin ❤❤
Her zaman asla asla başka birinin yavrusunu üzmeyeceğim gerekirse kendimi üzerim ama onu üzmemÖrnek kv
Öyle canım
Canım ya teşekkür ederimCanim benimsen Nasılsın❤❤❤
Sunumlarin yakıyorrrrrrr gözümden kacmıyor
İyi diyelim iyi olalım canım buna şükür
Bir şey demedim canımHer zaman asla asla başka birinin yavrusunu üzmeyeceğim gerekirse kendimi üzerim ama onu üzmem
Demesende ben diyorum, yaramı deşmeyeydinBir şey demedim canım
ben sessiz durayım en iyisiDemesende ben diyorum, yaramı deşmeyeydin
Ahretligim ya
DabiiiiAyyy ne güzel nazlı gelin
Kahveleri kim yapıyorDabiiii
Ben yaptım gördüğün üzereeeee o yediiiiKahveleri kim yapıyor
Şahanesin vallahi
Görüşürüz canımKızlar öptüm sizi görüntülü kahve içme seansına gidiyorum