- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İyi olmuş afiyet olsunBen yaptım gördüğün üzereeeee o yediiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmuş afiyet olsunBen yaptım gördüğün üzereeeee o yediiii
Sosyal diyetini koru orti ne tatlısıHellooooo
Kim bayram tatlisi yapıyorsa el öpmeye geleceğim demeye geldim
Baklava hazır mi
Ben ramazan boyu tatlı yapıldı diye yapmıyacaktım.Eşim bugün baklavayı ne zaman yapıyorsun dediHellooooo
Kim bayram tatlisi yapıyorsa el öpmeye geleceğim demeye geldim
Sosyal diyetini koru orti ne tatlısı
Ya banyo terliği değil yaaaa, materyalinden öyle söylüyor. Allah bu gelinleri taş eylemesinBize de 400 tl ye banyo terliği alan gelin denk gelirse napariz?
Aşkolsuuuuuun kankağğğOğlum düşünsün banane
Ama banane oğlumun gücü yetiyorsa alsın yetmiyorsa ne diyeyim:)Aşkolsuuuuuun kankağğğ
Kv olurmusunuzHer zaman asla asla başka birinin yavrusunu üzmeyeceğim gerekirse kendimi üzerim ama onu üzmem
Elbettteeee, ben hayatta yapamamBaklava hazır mi
En sevdiğim kaynana ozaman sensinAma banane oğlumun gücü yetiyorsa alsın yetmiyorsa ne diyeyim:)
Yani aaaaa tüüüüü gelinde şöyle böyle terlik alıyor demem:)Kendileri aralarında halletsin:)
Cici kaynana olacağım
Ben ramazan boyu tatlı yapıldı diye yapmıyacaktım.Eşim bugün baklavayı ne zaman yapıyorsun dedi
Büyük ihtimal yarın yapılacak gel beklerim
Elbettteeee, ben hayatta yapamam
Ahu keşkeSende alası var aslında
Benden o çapta bir gelin olmazOyyy nevroş keşke gelebilsem canım nasılda çekiyor baklava, oysa yakın zamanda yemiştim
Bak bak gelin değil mi hepsi aynı, 60 kat baklava acman lazımdı senin, kahveyi de kesin makinede yaptın değil mi
Neyse en azından benden iyimişsin, ben makinede yapıyorum, cezve ne unuttumBenden o çapta bir gelin olmaz
Kendimi biliyorum :)
Yok makinada yapmadım, dinek kahve ile türk kahvesini karıştırıp süt ile yaptım bu akşam. Makinaya süt koyduğunda yakıyor makinada. Cezvede yaptım bunları
Yapmamak için bütün imkanlarımı kullanacağımAma biraz zor gibi olmadı şöbiyet yap dediOyyy nevroş keşke gelebilsem canım nasılda çekiyor baklava, oysa yakın zamanda yemiştim
Bak bak gelin değil mi hepsi aynı, 60 kat baklava acman lazımdı senin, kahveyi de kesin makinede yaptın değil mi
Cevizli yaparım canım öyle daha çok seviyoruz:)Nevoş baklavayı neli yapacaksın, cevizlimii ?
Onayda konu var mı acaba diye sordum bekliyorum:)Nevreste basliycakmiyiz bu aksam :)