Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve tatlı yokmu diye geldiCanım abartmadan taviz verme bak biz verdik tepemize çıktılar.Baştan ipleri bırakma:)
Oooy ablam benim Allah seni korusun her türlü kazadanCanımın içi yeni yeni okuyorum mesajları bildirim de gelmiyor eskiden gelirdi yeminle...
Canım kukrimim olur mu hiç takmamak....parmaklarım kırılsın görüp de yazmadiysam canımsın bitanemsin...
Noldu ki
Kalk bir kahve yap çok uzatma:)Bak adım atmış:)Kahve tatlı yokmu diye geldi
Son sahura saatler kaldı tatlım...gelsin mübarek on bir aylarEvet ya bugğn son sahur Allah seneye tekrarını nasip etsin canım ❤
Yok canım bitirdi öğretmen sorun olduğu için. Sizin ne durumda
Canım hiç kahve yapmak istemiiiiyyyyKalk bir kahve yap çok uzatma:)Bak adım atmış:)
Araştır bakalım komşulardan falan yok mu okullu çocuğu olan canımBen okulları bilmediğim için kararsızım
Hayalet oldumNoldu ki
Noldu ki
Hayırlar getirsin sevinçler getirsin sağlığımızı daim kılsın inşallah öyle gelsinlerSon sahura saatler kaldı tatlım...gelsin mübarek on bir aylar
Kimse beni görmüyor sandımNoldu ki
Kıyamam ahretligim gelHayalet oldum
Hemen gelirim ahretligimKıyamam ahretligim gel
Kulübün ablası olmak ne güzel bir makamOooy ablam benim Allah seni korusun her türlü kazadan
Biliyorum tabiki sana nazlanmak hoşuma gidiyor
Bi tanecik ablamsın şurda❤
Seni de korusun inşallah canımKulübün ablası olmak ne güzel bir makam
Allah buradaki sevdiğim tüm bacilarimi korusun.
Ayyy ne güzel nazlı gelinCanım hiç kahve yapmak istemiiiiyyyy
Gel tabi benim şefkatli kollarımdan daha güvenli bir yer mi varHemen gelirim ahretligim
Canım geldiğimden beri yaşadıklarımızı biliyorsun daha komşularla kaynaşmadan eve kapandık:)Araştır bakalım komşulardan falan yok mu okullu çocuğu olan canım
Bize de 400 tl ye banyo terliği alan gelin denk gelirse napariz?Ayyy ne güzel nazlı gelin