Bizde bu boyran kuru büsküvi bile yok kaldık tatlısız şekersizYapmamak için bütün imkanlarımı kullanacağımAma biraz zor gibi olmadı şöbiyet yap dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bu boyran kuru büsküvi bile yok kaldık tatlısız şekersizYapmamak için bütün imkanlarımı kullanacağımAma biraz zor gibi olmadı şöbiyet yap dedi
Bayramdan sonra tatlıyı yasaklıyacağım Bugün dışarı çıktım geldim pasta yapılmışBizde bu boyran kuru büsküvi bile yok kaldık tatlısız şekersiz
Hmm iyi bakalim bekliyoruz :)Onayda konu var mı acaba diye sordum bekliyorum:)
Bayramdan sonra bende tatliyi birakip diyete giricem cok fena durumdayizBayramdan sonra tatlıyı yasaklıyacağım Bugün dışarı çıktım geldim pasta yapılmış
Bunlar bana kilo aldıracak:)Biri pasta yapar diğeri baklava ister
Benim kızlar Ramazan boyu sırayla yaptılar.Ama hep sütlü tatlı:)Bayramdan sonra bende tatliyi birakip diyete giricem cok fena durumdayiz
Evet valla her gun tatli cok fena zaten tatliyi kesebilsek gobekler gidecek ama iste en azindan senin kizlar yapiyo seni yormuyolarBenim kızlar Ramazan boyu sırayla yaptılar.Ama hep sütlü tatlı:)
Geçen hafta yeter daha yapmayalım dedim :)Bugün dışardaydım geldim yine mutfaktalar:)
Bütün yaz böyle devam ederse yandık
O daha fena ben yorulmuyorum onlar yapıyor:)Gerçi bu dönemde kilo almadım oda iyi:)Evet valla her gun tatli cok fena zaten tatliyi kesebilsek gobekler gidecek ama iste en azindan senin kizlar yapiyo seni yormuyolar
tabancayı doğrultu mu iş bittiGelse de bilgi verse Elalis hemsireeew
Aa bugün müOylamaya başlayalım mı hanımlar
N Nana
Canfeb
Dahliadivin
pearlshine
retro_hippo
Elalis
evlaefe
TurkuazKrampon
Blue_Peri
Jawlensky
alimiyon
Evet canım:)Aa bugün mü
Oylamaya başlayalım mı hanımlar
N Nana
Canfeb
Dahliadivin
pearlshine
retro_hippo
Elalis
evlaefe
TurkuazKrampon
Blue_Peri
Jawlensky
alimiyon
Heyecanım gitti be nevroş..Evet canım:)
Sakinleştik değil mi:)Benimde öyle oldu niye acaba:)Heyecanım gitti be nevroş..
EveeeetttttOylamaya başlayalım mı hanımlar
N Nana
Canfeb
Dahliadivin
pearlshine
retro_hippo
Elalis
evlaefe
TurkuazKrampon
Blue_Peri
Jawlensky
alimiyon