- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Senide eksik etmesin başımızdan inşallah çiçeğimKulübün ablası olmak ne güzel bir makam
Allah buradaki sevdiğim tüm bacilarimi korusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senide eksik etmesin başımızdan inşallah çiçeğimKulübün ablası olmak ne güzel bir makam
Allah buradaki sevdiğim tüm bacilarimi korusun.
Oğlum düşünsün bananeBize de 400 tl ye banyo terliği alan gelin denk gelirse napariz?
Sonda ki bakış beni ikirciklendirdiGel tabi benim şefkatli kollarımdan daha güvenli bir yer mi var
Jennam narinim kıymetlim... Hayaletten çok meleğimsin sen benim...görmeyince özlediğim sesin sesime degmese de sözcüklerinle avundugum güzel arkadaşım bana kirilmadin di miHayalet oldum
Yazık koçlarımızaOğlum düşünsün banane
Doğru söylüyorsun canım netten araştır face sayfalarına falan bak biz öyle yaptık aklınızdakiler için :)Canım geldiğimden beri yaşadıklarımızı biliyorsun daha komşularla kaynaşmadan eve kapandık:)
Sana kırılmak mümkün mü tatlım benim Surda 3-5 kişiyiz zaten,bizim bizden başka kimsemiz yokJennam narinim kıymetlim... Hayaletten çok meleğimsin sen benim...görmeyince özlediğim sesin sesime degmese de sözcüklerinle avundugum güzel arkadaşım bana kirilmadin di mi
Jenna'm dur şimdiden bir şey demeyelim sonra 400 lirayı bile bulamayızYazık koçlarımıza
Melekler hissedilirKimse beni görmüyor sandım
Valla kocası olacak kişide varsa para alsın ben karışmamBize de 400 tl ye banyo terliği alan gelin denk gelirse napariz?
İşte bakıyorum iki okulda eşit görünüyor:)Doğru söylüyorsun canım netten araştır face sayfalarına falan bak biz öyle yaptık aklınızdakiler için :)
O da doğru güzelciğim, onlar kimi isterse kabulJenna'm dur şimdiden bir şey demeyelim sonra 400 lirayı bile bulamayız
Kocası dediğim bizim paşalar,oğluşlarValla kocası olacak kişide varsa para alsın ben karışmam
EridimMelekler hissedilir
Ee tamam işte parası olursa alsın para onun karı onunKocası dediğim bizim paşalar,oğluşlar
O zaman dansEe tamam işte parası olursa alsın para onun karı onun
Öyle canım bize laf düşmez:)O da doğru güzelciğim, onlar kimi isterse kabul
Mutlu olsunlar yeter canım,takiliyorum:)Öyle canım bize laf düşmez:)
Ben olaya biraz Fransız kaldım az bi özet rica etsem tatlımO zaman dans
Heh şöyle kaynanalık damarın tutmasın zaten kv m ile aynı burçsun Bi tırstım bianMutlu olsunlar yeter canım,takiliyorum:)