- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Evet ya bugğn son sahur Allah seneye tekrarını nasip etsin canımYarın bitiyor çok şükür:)Ne çabuk geldi geçti
Canlı dersleriniz devam ediyor mu:)
Yok canım bitirdi öğretmen sorun olduğu için. Sizin ne durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya bugğn son sahur Allah seneye tekrarını nasip etsin canımYarın bitiyor çok şükür:)Ne çabuk geldi geçti
Canlı dersleriniz devam ediyor mu:)
Gördük zatenBana geldi ,bana geldiiii,özencik
En çok desteklediğim ilişki türü Yavaş yavaş doz artırırsın,ürkmesin hemen Tabii ki sana bağımlı olacak,başka türlüsü olamazMaalesef
Gerçi çok bağımlı olamıyor, en büyük bağımlılığın bana olacak diye darlıyorum
Bir de pc de çok vakit geçirmesin diye yemek yaptırıyorum, aşkığğğğm bugün çok halsizim her yerim ağrıyor diyeee diyeee
Gördük zaten
Hanımım gelmişGünaydınlar hanımlar .
Yoooo, hiç tınlamıyorum daha çok sinir oluyordur kesinÜstüne alınmıyor musun
İnşaallah canım bakalım seneye hayatımızda neler değişecek:)Evet ya bugğn son sahur Allah seneye tekrarını nasip etsin canım ❤
Yok canım bitirdi öğretmen sorun olduğu için. Sizin ne durumda
Canım abartmadan taviz verme bak biz verdik tepemize çıktılar.Baştan ipleri bırakma:)Yoooo, hiç tınlamıyorum daha çok sinir oluyordur kesin
Ama benim suçum var mı kanka sen söyle, hani şu doktorlarında çoooook sevdiği terlikler var ya... cr...sss (reklam olmasın)
Ben onları seviyorum, evlenmeden 2 çiftim vardı, 1 tane daha aldım dün, 'aferin banyo terliğine 400 lira veriyoruz' diye çemkirmeye çalıştı ama başaramadı, küstü şimdi de. Bugün yemek yaptıramadım
Topuklarını seviyor, aksi olursa sıkacağımı bilirEn çok desteklediğim ilişki türü Yavaş yavaş doz artırırsın,ürkmesin hemen Tabii ki sana bağımlı olacak,başka türlüsü olamaz
Bizim kayıtlar çıkmış otomatik belli oldu okullar canım :)İnşaallah canım bakalım seneye hayatımızda neler değişecek:)
Bizim geç başladı zaten en fazla 3 hafta oldu:)Hergün yapmıyor haftada 2 veya 3 oluyor:)
İyi gidiyor:)
Bugün ortaokul için görüştüm belki seneye 5 bizde kalır dedi:)
Yok ablam kaçırıyor ondan yoksa görüp yazmamazlık yapmaz:)Kurban olduğum Anteplime yaptığım tipler hep havada kalıyor
Ne güzel de takmıyorsun beni Elhan ablacım
İyiyim nevrestecim...AblacımNasılsın
Biliyorum biliyorum takılıyorum ona :)Yok ablam kaçırıyor ondan yoksa görüp yazmamazlık yapmaz:)
Aynen baktım çıkmış ama öğretmenimiz öyle bir duyum var çalışılıyor olabilir dedi bekle acele etme dedi:)Bizim kayıtlar çıkmış otomatik belli oldu okullar canım :)
İkisi yanyana binav oğlan ortaokul kız birinci sınıf ufaklık özele yine nasip olursa :)
Ya bir senede neler değişmiyor ki dimi
Hayırlar görelim artık hakediyoruz dostum :)
ÇokzelTopuklarını seviyor, aksi olursa sıkacağımı bilir
İyi çok şükür ablamİyiyim nevrestecim...
Dayana dayana bugüne geldim bu kadar zor Ramazan gecirmemistim. Evde kapalı kalmaktan olmalı. Canım sen nasılsın iyi misin
Burada olduğunu bilmek gelince mesajlarını okuyabilme ihtimali mutluluk veriyor valla.
Aaa hayırlısı bakalım hepimiz içinAynen baktım çıkmış ama öğretmenimiz öyle bir duyum var çalışılıyor olabilir dedi bekle acele etme dedi:)
Ben düştüğü yeri değiştireceğim belki emin değilim:)
Hayırlısı olsun canım
Canımın içi yeni yeni okuyorum mesajları bildirim de gelmiyor eskiden gelirdi yeminle...Kurban olduğum Anteplime yaptığım tripler hep havada kalıyor
Ne güzel de takmıyorsun beni Elhan ablacım
Ben okulları bilmediğim için kararsızımAaa hayırlısı bakalım hepimiz için ❤
Bizim zaten istediğimiz okullar bakalım nasıl ilerleyecek sistem bekleyeceğiz artık :)