- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Bende de baş ağrısı var biraz canım onun dışında iyiyimSağol canım benim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de baş ağrısı var biraz canım onun dışında iyiyimSağol canım benim sen nasılsın
Canım benim Rabbim başından eksik etmesinBen 78 gündür görmedim bizimkileri ((
Evet canım özlüyorsunBende uzun zaman sonra bu gün gittim insan mezarlığın ı bile özlüyor dimi
Bugün sen yapsaydınHem de nasıl yaşlanıyoruz
Benimki bana küstü
Bugün yemek yaptıramadım
Ahkam kesebilecek kadar yakın birini kaybetmedim henüz, ama tahmin ediyorum nasıl can yakıcıdır. Ne mutlu ziyaret nasip olmus canimBabam çok önem verirdiÜzülüyordum gidemiyeceğim diye:)Eşime dedim gidelim mi gittik birlikte:)
Oruçtan mı canımsınBende de baş ağrısı var biraz canım onun dışında iyiyim
Bugün sen yapsaydın
Evet canım sabahta uyuyamadım pek erken de kalkınca ikisi birleşti şimdi biraz daha iyi sağolasın canım benimOruçtan mı canımsın
Rabbim şifa versin
Hazal tatlım ben seninle tanıştım mi...yoksa isim değişikliği mi var ... üslubun hiç yabancı gelmiyor daSağol ablammmm❤❤❤❤❤
Pubg bağımlısı bir bey daha galibaBen yaptım mecbur
Trip yapıyor şimdi, oturdu pc'sine adam öldürmece oynuyor
Üstüne alınmıyor musunBen yaptım mecbur
Trip yapıyor şimdi, oturdu pc'sine adam öldürmece oynuyor
Nicki hep aynı,burda denk gelmissinizdir belki canım:)Hazal tatlım ben seninle tanıştım mi...yoksa isim değişikliği mi var ... üslubun hiç yabancı gelmiyor da
Beni tanıyorsunuz ama projilime kalp bırakmıyorsunuz gelip Elhan abla hanımcığımHazal tatlım ben seninle tanıştım mi...yoksa isim değişikliği mi var ... üslubun hiç yabancı gelmiyor da
Yarın bitiyor çok şükür:)Ne çabuk geldi geçtiEvet canım sabahta uyuyamadım pek erken de kalkınca ikisi birleşti şimdi biraz daha iyi sağolasın canım benim ❤
MaalesefPubg bağımlısı bir bey daha galiba
Canısı ne zaman geldin sen iyi misinSağol ablammmm❤❤❤❤❤
Bana geldi ,bana geldiiii,özencikBeni tanıyorsunuz ama projilime kalp bırakmıyorsunuz gelip Elhan abla hanımcığım
AblacımNasılsınHazal tatlım ben seninle tanıştım mi...yoksa isim değişikliği mi var ... üslubun hiç yabancı gelmiyor da