- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?Yakşamlar canım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?Yakşamlar canım nasılsın
İyiyim canım sağolBiraz kolum ağrıyor niye bilmiyorum:)Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım, geçmiş olsun Rüzgar falan mı carpti acaba?İyiyim canım sağolBiraz kolum ağrıyor niye bilmiyorum:)
Sağol canım benim:)Allah iyilik versin canım, geçmiş olsun Rüzgar falan mı carpti acaba?
Stres her şeyin başı zaten ,uzak olsun aman:/ inşallah çabuk gecer canımSağol canım benim:)
Dün sabah kalkınca ağrı başladı bugün hareketimi kısıtlamaya başldı:)
Benim strestende oluyor:)
Buyrun benimMatmazeeeel Kukrim
Geçmiş olsun canım benimSağol canım benim:)
Dün sabah kalkınca ağrı başladı bugün hareketimi kısıtlamaya başldı:)
Benim strestende oluyor:)
Matmazel ahretligim be,hemen duydu beniBuyrun benim
İnşaallah canımBabamı çok özlemiştim bugün gittik biraz rahtaladım sanki:)Yoksa başka sıkıntı yok:)Stres her şeyin başı zaten ,uzak olsun aman:/ inşallah çabuk gecer canım
Sağol canım benim sen nasılsınGeçmiş olsun canım benim
Benimde sağ dizim ağrıyor, çürüğe çıktık kankağğğİyiyim canım sağolBiraz kolum ağrıyor niye bilmiyorum:)
Ah be canım,özlenmez mi,hele ilk bayram o olmadan. Allah yerinde dinlendirsin❤İnşaallah canımBabamı çok özlemiştim bugün gittik biraz rahtaladım sanki:)Yoksa başka sıkıntı yok:)
PusudaydımMatmazel ahretligim be,hemen duydu beni
Ben 78 gündür görmedim bizimkileri ((İnşaallah canımBabamı çok özlemiştim bugün gittik biraz rahtaladım sanki:)Yoksa başka sıkıntı yok:)
Yaşlanıyoruz değil mi:)Benimde sağ dizim ağrıyor, çürüğe çıktık kankağğğ
Bende uzun zaman sonra bu gün gittim insan mezarlığın ı bile özlüyor dimiİnşaallah canımBabamı çok özlemiştim bugün gittik biraz rahtaladım sanki:)Yoksa başka sıkıntı yok:)
Babam çok önem verirdiÜzülüyordum gidemiyeceğim diye:)Eşime dedim gidelim mi gittik birlikte:)Ah be canım,özlenmez mi,hele ilk bayram o olmadan. Allah yerinde dinlendirsin♥❤
Kukrimler vadisi pusuPusudaydım
Hem de nasıl yaşlanıyoruzYaşlanıyoruz değil mi:)