- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Doğru canım virüs var, herkes evdedir şimdi aklima gelmedi oEv hic musait degil canim yaa annem ,babam,kardeslerim varken yapmaya çalışmıyorum acikcasi :)))
Belki yazin bir ihtimal yaparim yeniden :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru canım virüs var, herkes evdedir şimdi aklima gelmedi oEv hic musait degil canim yaa annem ,babam,kardeslerim varken yapmaya çalışmıyorum acikcasi :)))
Ohhh valla ne güzel benimde annem anca bana yaptıriyo kankaEv hic musait degil canim yaa annem ,babam,kardeslerim varken yapmaya çalışmıyorum acikcasi :)))
Virusden oncede evdeydi herkes canim :))Doğru canım virüs var, herkes evdedir şimdi aklima gelmedi o![]()
Annem cogu yemegi kendi yapiyor arada yardim ediyorumOhhh valla ne güzel benimde annem anca bana yaptıriyo kanka
Diyo ki kaç senedir ben usandim artık sen yap![]()
Kapattinizmi işi:) köye falan mı geçeceklerVirusden oncede evdeydi herkes canim :))
Kasimdan sonra babam emekli oldu diyebilirim:)
Bakalim sehirler arasi giris cikis açılırsa ev bana kalabilir :))
Sağol canım seninde iyi gecelerIyi geceler kadir gecemiz mubarek olsun
Yarin gelirim yine ❤![]()
Suan sana ne biçim ozendim anlatamamAnnem cogu yemegi kendi yapiyor arada yardim ediyorum
Daha tam anlamıyla yemek yaptim diyemem :))
Iyi geceler kadir gecemiz mubarek olsun
Haziran'da benim doğum günüm var.Hepiniz pasta yapın kutlayalım
Hayırlı geceler canım hayırlı kandillerIyi geceler kadir gecemiz mubarek olsun
Ayyy bu sıcaklarda pasta deme bana ,gecen sene buzdolabinda krema sıktımHaziran'da benim doğum günüm var.Hepiniz pasta yapın kutlayalım![]()
Zaten pasta uzun süre yok şaka yaptımAyyy bu sıcaklarda pasta deme bana ,gecen sene buzdolabinda krema sıktım![]()
Tatlı olmasında,1.5senedir burdayım hala hic görmediğim kategoriler var farklı olsun ZZaten pasta uzun süre yok şaka yaptım
Aklımda 2-3 şey var:)
1.si sofra kurmaya alıştık br kahvaltı sofrası mı kursak :)
Diğerlerini söylemem![]()
Mesela neleri görmedin:)Tatlı olmasında,1.5senedir burdayım hala hic görmediğim kategoriler var farklı olsun Z![]()
Pilav pogaca dunya tavuk meze salata başka varmi bakmam lazımMesela neleri görmedin:)
Pİlav
Poğaça
Dünya Mutfağı
Salata hiç yapmadık zaten meze yaptık :)Pilav pogaca dunya tavuk meze salata başka varmi bakmam lazım
O kadar çeşit pilav varmi ki ikisini vermem dedinSalata hiç yapmadık zaten meze yaptık :)
Pilavı bir kez yaptık ve çok oldu aslında:)
Aynen yok ondan yapmıyor olabiliriz:)O kadar çeşit pilav varmi ki ikisini vermem dedin![]()