- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Yaptim yaptımNe oldu tatlı ne yaptın:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim yaptımNe oldu tatlı ne yaptın:)
Yok canim senin dediginkini yaptımilk konuştuğumuz tarif usenmedim gittim marketeCanfeb 'in tarifi mi yaptın:)
Hih benimkini yapsan böyle olmazdıYok canim senin dediginkini yaptımilk konuştuğumuz tarif usenmedim gittim markete
Buraya atmak için cekmemistim biraz karışık duruyo :)
Orda üst üste 2 3 dilim var o yüzden malum iftar sonrası aç kurt hazal benbişeyler daha da sen söyle
Jenna16 karizmayi sarsmayalim
Şaka şaka valla en az 3 dilim var
Eki Görüntüle 2637410 Eki Görüntüle 2637411
Afiyet bal şeker olsun canımYok canim senin dediginkini yaptımilk konuştuğumuz tarif usenmedim gittim markete
Buraya atmak için cekmemistim biraz karışık duruyo :)
Orda üst üste 2 3 dilim var o yüzden malum iftar sonrası aç kurt hazal benbişeyler daha da sen söyle
Jenna16 karizmayi sarsmayalim
Şaka şaka valla en az 3 dilim var
Eki Görüntüle 2637410 Eki Görüntüle 2637411
Kiiiiiizz neyi varmış heleee nasil guzeldiii Ohh cayida devirdim arkasınaHih benimkini yapsan böyle olmazdı![]()
Sağol ablammmm❤❤❤❤❤Afiyet bal şeker olsun canım![]()
Ne bilem ben tadını nasıl inanicamKiiiiiizz neyi varmış heleee nasil guzeldiii Ohh cayida devirdim arkasına![]()
Benim kızın yaptığı tarif ise tadı güzeldi ya:)Ne bilem ben tadını nasıl inanicam![]()
Dur evdekilerin ses kaydını atimNe bilem ben tadını nasıl inanicam![]()
Evet canım oyduBenim kızın yaptığı tarif ise tadı güzeldi ya:)
Biz gerçi saray muhallebisine sardık en sık onu yapıyor:)
Unutuyorum ben ya deniycektim onu:)Benim kızın yaptığı tarif ise tadı güzeldi ya:)
Biz gerçi saray muhallebisine sardık en sık onu yapıyor:)
Nerdessssssiin sahur gelmeden bi catallik getireyimNe bilem ben tadını nasıl inanicam![]()
Çok güzel oluyor canım ama unu iyice kavur en son yaptığımında inan neredeyse kahve rengi oldu:)Dedim yaktın ne olacakUnutuyorum ben bu ya deniycektim onu:)
Tamm tamm inandim hadi ,sen neredesinDur evdekilerin ses kaydını atim![]()
Getirde ye 3000lirayiNerdessssssiin sahur gelmeden bi catallik getireyim![]()
Bugün de tatli yaptım bidahaki asermeme inşallahÇok güzel oluyor canım ama unu iyice kavur en son yaptığımında inan neredeyse kahve rengi oldu:)Dedim yaktın ne olacakSütü koyunca sütlü kahve oldu tadı şahane:)
İnşaallah canım:)Bugün de tatli yaptım bidahaki asermeme inşallah![]()