- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Yaptim yaptım tadı çok guzeldi gercekten. Dur atim hemenNe oldu tatlı ne yaptın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptim yaptım tadı çok guzeldi gercekten. Dur atim hemenNe oldu tatlı ne yaptın:)
Yok canim senin dediginkini yaptımilk konuştuğumuz tarif usenmedim gittim marketeCanfeb 'in tarifi mi yaptın:)
Hih benimkini yapsan böyle olmazdıYok canim senin dediginkini yaptımilk konuştuğumuz tarif usenmedim gittim markete
Buraya atmak için cekmemistim biraz karışık duruyo :)
Orda üst üste 2 3 dilim var o yüzden malum iftar sonrası aç kurt hazal ben bişeyler daha da sen söyle Jenna16 karizmayi sarsmayalim
Şaka şaka valla en az 3 dilim var
Eki Görüntüle 2637410 Eki Görüntüle 2637411
Afiyet bal şeker olsun canımYok canim senin dediginkini yaptımilk konuştuğumuz tarif usenmedim gittim markete
Buraya atmak için cekmemistim biraz karışık duruyo :)
Orda üst üste 2 3 dilim var o yüzden malum iftar sonrası aç kurt hazal ben bişeyler daha da sen söyle Jenna16 karizmayi sarsmayalim
Şaka şaka valla en az 3 dilim var
Eki Görüntüle 2637410 Eki Görüntüle 2637411
Kiiiiiizz neyi varmış heleee nasil guzeldiii Ohh cayida devirdim arkasınaHih benimkini yapsan böyle olmazdı
Sağol ablammmm❤❤❤❤❤Afiyet bal şeker olsun canım
Ne bilem ben tadını nasıl inanicamKiiiiiizz neyi varmış heleee nasil guzeldiii Ohh cayida devirdim arkasına
Benim kızın yaptığı tarif ise tadı güzeldi ya:)Ne bilem ben tadını nasıl inanicam
Dur evdekilerin ses kaydını atimNe bilem ben tadını nasıl inanicam
Evet canım oyduBenim kızın yaptığı tarif ise tadı güzeldi ya:)
Biz gerçi saray muhallebisine sardık en sık onu yapıyor:)
Unutuyorum ben ya deniycektim onu:)Benim kızın yaptığı tarif ise tadı güzeldi ya:)
Biz gerçi saray muhallebisine sardık en sık onu yapıyor:)
Nerdessssssiin sahur gelmeden bi catallik getireyimNe bilem ben tadını nasıl inanicam
Çok güzel oluyor canım ama unu iyice kavur en son yaptığımında inan neredeyse kahve rengi oldu:)Dedim yaktın ne olacakSütü koyunca sütlü kahve oldu tadı şahane:)Unutuyorum ben bu ya deniycektim onu:)
Tamm tamm inandim hadi ,sen neredesinDur evdekilerin ses kaydını atim
Getirde ye 3000lirayiNerdessssssiin sahur gelmeden bi catallik getireyim
3000 lira etmez daha fazla ederGetirde ye 3000lirayi
Bugün de tatli yaptım bidahaki asermeme inşallahÇok güzel oluyor canım ama unu iyice kavur en son yaptığımında inan neredeyse kahve rengi oldu:)Dedim yaktın ne olacakSütü koyunca sütlü kahve oldu tadı şahane:)
İnşaallah canım:)Bugün de tatli yaptım bidahaki asermeme inşallah