- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tamm gel adresi veriyorum bir gelirken birde giderken yersin 3er bin3000 lira etmez daha fazla eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamm gel adresi veriyorum bir gelirken birde giderken yersin 3er bin3000 lira etmez daha fazla eder
Ahahaha kpss çalışırken soğuk savaşlar dönemini arkadaşım anlatırken iki elti gibi dusun rekabet var ama savaş yok demişti nerde bu elti duysam o gelir aklımaTamm tamm inandim hadi ,sen neredesin
Zipzip- biriniz elti olmadınız bana kayinannisim bulmuş bana elti kendi gelmeden adi geldi
Kız hani inanmistinTamm gel adresi veriyorum bir gelirken birde giderken yersin 3er bin
KV rolü ne orada rekabet fisekcisi miAhahaha kpss çalışırken soğuk savaşlar dönemini arkadaşım anlatırken iki elti gibi dusun rekabet var ama savaş yok demişti nerde bu elti duysam o gelir aklıma
İlla gelmek istiyorsun hayır mı diyeyim, sonra misafir sevmiyor dersin arkamdanKız hani inanmistin
KV en bastaydi 2 dünya savaşı dhdjdhsjKV rolü ne orada rekabet fisekcisi mi
Hayirli olsunTamm tamm inandim hadi ,sen neredesin
Zipzip- biriniz elti olmadınız bana kayinannisim bulmuş bana elti kendi gelmeden adi geldi
Daha gelmeden tatlıma laf ettin nası geliiimİlla gelmek istiyorsun hayır mı diyeyim, sonra misafir sevmiyor dersin arkamdan
Hayirli olsun
Nasilsin canim uzun zamandir gorusemedik ❤❤
Aminnn inşallah, yaban ellere biraktiniz beniHayirli olsun
Evet caniiiiimNasilsin canim uzun zamandir gorusemedik ❤❤
Demekki tadına guvenmiyorsunDaha gelmeden tatlıma laf ettin nası geliiim
Boylede kendi kendime konuşuyo gibi olmuşumEvet caniiiiim
sen nasılsın nasıl gidiyor.
çok şükür diyelim
Anaaaa ne fena çıktınDemekki tadına guvenmiyorsun
Ne olsun canim ayni bende yine buralardayim daha cok takimdayimEvet caniiiiim
sen nasılsın nasıl gidiyor.
çok şükür diyelim
Tamm tamm inandim sen yaparsın da kötü olurmuama artık bize yapmıyorsun Zipzip- ta yapmiyorAnaaaa ne fena çıktın
Yooo güveniyorum ki eminim
Ohhh en güzeli canımNe olsun canim ayni bende yine buralardayim daha cok takimdayim
Ev hic musait degil canim yaa annem ,babam,kardeslerim varken yapmaya çalışmıyorum acikcasi :)))Tamm tamm inandim sen yaparsın da kötü olurmuama artık bize yapmıyorsun Zipzip- ta yapmiyor
Yaaa yaaa söyle de işteeeeTamm tamm inandim sen yaparsın da kötü olurmuama artık bize yapmıyorsun Zipzip- ta yapmiyor