- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Az çok kazanacak tarif belli onda:)Aynen yok ondan yapmıyor olabiliriz:)
Yani varda isteyen olmaz ben bir sürü sayarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az çok kazanacak tarif belli onda:)Aynen yok ondan yapmıyor olabiliriz:)
Yani varda isteyen olmaz ben bir sürü sayarım:)
Ondan olmaz:)Az çok kazanacak tarif belli onda:)
Tamam onu eledik başka ipucu:)Ondan olmaz:)
Sahura hazırlığa geçtim:)Tamam onu eledik başka ipucu:)
Benim için ramazan bitti size hayırlı oruçlarSahura hazırlığa geçtim:)
Benimde bittiBenim için ramazan bitti size hayırlı oruçlar
Ellerine sağlık kuzum Selenofil ,kesin Çok lezzetli olmuşturYok canim senin dediginkini yaptımilk konuştuğumuz tarif usenmedim gittim markete
Buraya atmak için cekmemistim biraz karışık duruyo :)
Orda üst üste 2 3 dilim var o yüzden malum iftar sonrası aç kurt hazal ben bişeyler daha da sen söyle Jenna16 karizmayi sarsmayalim
Şaka şaka valla en az 3 dilim var
Eki Görüntüle 2637410 Eki Görüntüle 2637411
GünaydınGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Evet canim kasimda kapattik o gunden beri evde herkes:))Kapattinizmi işi:) köye falan mı geçecekler
Suan sana ne biçim ozendim anlatamam
Heran nazarrim degebilir annen bugün de yemeği sen yap diyebilir hazirlikli ol shsbsb
O dert bizde de var açılsa köye kacicaz hemenEvet canim kasimda kapattik o gunden beri evde herkes:))
Köye gidecekler ama yasak olduğu icin Ankaradan cikamiyorlar :)
Yok canim annem yemeği sen yap demez yaparsam babam yemez zaten cok yemek seciyor o riski goze almaz :)))
Bu zamanda köyde olmak daha guzel olurdu evlerde kaldik bir yere çıkamıyoruz ama tek sorun net cekmiyorO dert bizde de var açılsa köye kacicaz hemen
Aynen canım köyde yasak da yok yaylaya çıkardık şelale var orda suya falan girerdik kalabalık ta değilBu zamanda köyde olmak daha guzel olurdu evlerde kaldik bir yere çıkamıyoruz ama tek sorun net cekmiyor
Sizin köy guzelmisAynen canım köyde yasak da yok yaylaya çıkardık şelale var orda suya falan girerdik kalabalık ta değil
Hadi hepimiz oraya gidelimSizin köy guzelmis
Hayir demem valla 2 aydır evdeyimHadi hepimiz oraya gidelim