- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende birazdan çıkartacağım aşağı ya çocukları bugün biraz gezebiliyor lar ya inin bahçeye dedim inen geri geldi aşağısı çok sıcak diyeHayir demem valla 2 aydır evdeyim
Yasak gelmeden once koye gidip geldik gercekten disarda nefes alabilmek gezebilmek cok guzel gelmişti simdi koy fark etmez hepsine gidebilirim :))Zipzip- benim köyde diye bildiğim gittiğim uere cocuklar asla gitmek istemiyor ozenmiyor esimin köyün u beğeniyorlar
Ben köy sevmiyorim zaten taşlı tasssiz hayvanlı hayvansiz farketmez ama canfeb in koy iyiymis benimkinin yanında turistik kalıyor
Bu saatler en sicak saatler cocuklar sicakta ne yapsin ki saatleri duzenlemeleri lazim aslindaBende birazdan çıkartacağım aşağı ya çocukları bugün biraz gezebiliyor lar ya inin bahçeye dedim inen geri geldi aşağısı çok sıcak diye
Nerde nerdeJenna16 buldum seni
Yayla çorbası daNerde nerde
Evet akşam 4-7 arası olsa daha iyi olur aslındaYasak gelmeden once koye gidip geldik gercekten disarda nefes alabilmek gezebilmek cok guzel gelmişti simdi koy fark etmez hepsine gidebilirim :))
Ama Canfeb in köyü guzelmis selale varmis biz toplu halde oraya gidelim :))
Bu saatler en sicak saatler cocuklar sicakta ne yapsin ki saatleri duzenlemeleri lazim aslinda
Nane kokusuna ve kopekcige dayanamadımYayla çorbası da
Nane kokusuna ve kopekcige dayanamadım
Aynen öyle,ellerine sağlık:))Çok güzel ama beni de çiçekler aldı götürdü benden :))
Ben kaçıyorum yalnız ikiden sonra gelirim kocaya çanta lazımAynen öyle,ellerine sağlık:))
Benim de yeğenler geldi kaçtımBen kaçıyorum yalnız ikiden sonra gelirim kocaya çanta lazım
Güzel canım ben veletin peşinde çok tadını cikaramiyorum amaSizin köy guzelmis
Bizde oğlumla çıktık arabaya koydum gezdirdim yandık kendimize gelmeye çalışıyoruzBende birazdan çıkartacağım aşağı ya çocukları bugün biraz gezebiliyor lar ya inin bahçeye dedim inen geri geldi aşağısı çok sıcak diye
Çıkın çıkın gelin kapımız açık virüsten sonra tabiYasak gelmeden once koye gidip geldik gercekten disarda nefes alabilmek gezebilmek cok guzel gelmişti simdi koy fark etmez hepsine gidebilirim :))
Ama Canfeb in köyü guzelmis selale varmis biz toplu halde oraya gidelim :))
Bu saatler en sicak saatler cocuklar sicakta ne yapsin ki saatleri duzenlemeleri lazim aslinda
Hava gezilecek gibi değil bu saatler çocuklar için uygun değil sanırımBizde oğlumla çıktık arabaya koydum gezdirdim yandık kendimize gelmeye çalışıyoruz
Aynen canım dışarısı yanıyorHava gezilecek gibi değil bu saatler çocuklar için uygun değil sanırım
Evet ya bir çok kişi ile denk gelemiyorum bu ara eşimin iş saatleri dolayısı ile sanırım :))Tenceresiz kaldim anne denk gelmiyoruz özledim