Evet boylesı mantıklı nevoşAynen bende onu dedim şerbetliler olsa en çokTrileçe bile olur
Abla bu çok güzel bir fikir benceÖyle yapalım o zaman kim ne istiyorsa onu alsın
Benim annem bayrama çocuklara pasta büyüklere baklava yapardı
Off çok iyi gider bayramda soğuk soğukAynen bende onu dedim şerbetliler olsa en çokTrileçe bile olur
Aynen canım bende onu kasdediyorum.Yoğurt,süt koyduğumuz şerbetli tatlılardan yapabiliriz.Sekerpare
Kalbura basti
Revani
Baklava
Sobiyet bunlarda bayram tatlisi bence
Pasta chesecake yada bunun gibi seyler olmaz bencede serbetli tatlilar olmasi lazimOnu 2.sefere vermiyorum.Geçen yıllarda hep öyle yaptım
BenimoOnu 2.sefere vermiyorum.Geçen yıllarda hep öyle yaptım
Abla bence trileçe olmalıAynen bende onu dedim şerbetliler olsa en çokTrileçe bile olur
Kendileri kaybettiYazıklar olsun antepi senden başka kimse aşkla anlatamaz şimdiye çoktan gelmiş olmalıydı
BayılırımSekerpare
Kalbura basti
Revani
Baklava
Sobiyet bunlarda bayram tatlisi bence
Amonyaklı pasta var bilir misin hamuru tek tek açılıp pişirilir.Bisküvili pasta gibi olur.Ondan yapardıAbla bu çok güzel bir fikir bence
Ben cok severim ama hic yapmadim sasirmistim bune diyeAmonyaklı pasta var bilir misin hamuru tek tek açılıp pişirilir.Bisküvili pasta gibi olur.Ondan yapardı
Tamam senin anladık patentinide aldınmıBenimo
Aynen canım ven illa baklava olsun demiyorumOff çok iyi gider bayramda soğuk soğuk
Tamam senin anladık patentinide aldınmı
İşte değişmez sanmıyorum bayram tatlıları konuO zaman yine labneli tatlılar olacak ,onun yerine iftar sofrası mi olsaydi
MantikliO zaman yine labneli tatlılar olacak ,onun yerine iftar sofrası mi olsaydi