- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Ben yazacaktım şimdiArasına sürün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazacaktım şimdiArasına sürün
Bayılırım Dolar yeşili,Antep yeşiliSen yeşillik sevıyosun cennam
Bayılırım Dolar yeşili,Antep yeşili
İsteyen yapsın tabi abla nasıl oluyor görmüş oluruz. Ama bayram tatlısı olarak bence baklava odaklı olmasın benim fikrimYok yapmadık ama süt veya yoğurt yerine bence olur.
Ben deneyeceğim.
Pınar mı onu istedi nevoş pekiİşte baklavada alan çok olur mu onu bilemedimKeşke onun yerine iftar sofraları yapsaydık
Ona henüz karar vermedim sizde fikir verinİsteyen yapsın tabi abla nasıl oluyor görmüş oluruz. Ama bayram tatlısı olarak bence baklava odaklı olmasın benim fikrim
Ozaman bende katilirdimİşte baklavada alan çok olur mu onu bilemedimKeşke onun yerine iftar sofraları yapsaydık
Evet canım listeyi onlar verdiPınar mı onu istedi nevoş peki
Yazıklar olsun antepi senden başka kimse aşkla anlatamaz şimdiye çoktan gelmiş olmalıydıBu kadr reklama bana baklava falan yollasinlar değil mi
Sen zaten katılmıyorsunÇorbaya niye katılmadınOzaman bende katilirdim
Hemen konuya dalmış gibi oldum ama tatlı çeşitleri oldun bence baklava tabiki dikkat çeker ama başka tatlı yapanlarda var nevoşİşte baklavada alan çok olur mu onu bilemedimKeşke onun yerine iftar sofraları yapsaydık
Corba sevmiyorumSen zaten katılmıyorsunÇorbaya niye katılmadın
Öyle yapalım o zaman kim ne istiyorsa onu alsınHemen konuya dalmış gibi oldum ama tatlı çeşitleri oldun bence baklava tabiki dikkat çeker ama başka tatlı yapanlarda var nevoş
Ya o zaman bayram tatlısı olcak mademde mesela kalbıra bastı faln gibi serbetli tatlılarda olabilir belki hem onların hamurunada labne koyulabilir belki dimiEvet canım listeyi onlar verdi
Açıkcası abla şimdi zaten fasülyeyim baklavanında hakkını vermek lazım emekte istiyor alternatif olursa katılmak isterimOna henüz karar vermedim sizde fikir verin
Canım cizkekimYa hiç bilmiyorum ya da yapmaya gözü kesmeyene pasta verelim Chesecake 1.oldu o daha verilmez diğerleri alınsın.
Aynen bende onu dedim şerbetliler olsa en çokTrileçe bile olurYa o zaman bayram tatlısı olcak mademde mesela kalbıra bastı faln gibi serbetli tatlılarda olabilir belki hem onların hamurunada labne koyulabilir belki dimi
Onu 2.sefere vermiyorum.Geçen yıllarda hep öyle yaptımCanım cizkekim
Bir şekerpare baklava yerine tercih ederim hani benÖyle yapalım o zaman kim ne istiyorsa onu alsın
Benim annem bayrama çocuklara pasta büyüklere baklava yapardı