Teşekkür ederizzz.Ben de 1 oyumu M MissHayaLet düğün çorbasına, en sevdiğim çorba diyebilirim
2.oyumu daMargaret Hale tutmaç çorbasına, anneciğinin tontik ellerinin hatrına verdim ❤
Tontik ellerinden öperimTeşekkür ederizzz.
Teşekkür ediyorum yavrimuBen de hünkarpearlshine hemşoma ve yuvalama yasminsay bacıma verdim oylarımı. hayırlısı olsun
aklım resmen veremediklerimde kaldı
Canım hemşom, çok teşekkür ederim ❤❤❤Ben de hünkarpearlshine hemşoma ve yuvalama yasminsay bacıma verdim oylarımı. hayırlısı olsun
aklım resmen veremediklerimde kaldı
Teşekkür ediyorum yavrimu
Rica ederim kızlar. Ellerinize sağlıkCanım hemşom, çok teşekkür ederim ❤❤❤
O tam Antep gelini olmuşTontik ellerinden öperimama sen bana vermemişsin ,hani lavayla aşk yaşıyordun , kandırdın , duygularımla oynadın ,benden sonra gelen bakırlı sunumlar aklını çeldi ,dimi
Antep çorbalarına oy vermiş:)
Sen yazınca baktım canım, öyle yapmış,Antep çorbalarına oy vermiş:)
Oy verirken Lava’yı unuttum.Tontik ellerinden öperimama sen bana vermemişsin ,hani lavayla aşk yaşıyordun , kandırdın , duygularımla oynadın ,benden sonra gelen bakırlı sunumlar aklını çeldi ,dimi
Asjajjsja ya ben Antep’te kendi hür irademle kebap yemeye gitmedim hiç. En çok yuvalama yemeye gitmişimdir. Onunla aramda değişik bir bağ var.Sen yazınca baktım canım, öyle yapmış,Margaret Hale tam damatköylü olmuş damatköyü de ben uydurdum hanımköylü var ya ,onun gibi
Oy’un için teşekkür ediyorum canım.Asjajjsja ya ben Antep’te kendi hür irademle kebap yemeye gitmedim hiç. En çok yuvalama yemeye gitmişimdir. Onunla aramda değişik bir bağ var.
Hiiiiiç boşuna vurma ,bildirim gidince neler neler değişecekYüksük ve hünkar çorbası
Senin de kandilin ve anneler günün kutlu olsun ablacığımKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.
Sizin de kutlu olsunKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?