- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
De get, göreceğizHiiiiiç boşuna vurma ,bildirim gidince neler neler değişecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
De get, göreceğizHiiiiiç boşuna vurma ,bildirim gidince neler neler değişecek![]()
Sanki 187 oy alacak olan kendi değilmiş gibi.Hiiiiiç boşuna vurma ,bildirim gidince neler neler değişecek![]()
Hayırlı kandiller ablacım.Kandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederiz abla.Kandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.![]()
![]()
![]()
İnan beklentim yokSanki 187 oy alacak olan kendi değilmiş gibi.![]()
Göreceğiz tabi, habire dürteceğim seni ona göre ,baaaak ben sana demedim mi diyeceğimDe get, göreceğiz![]()
Göreceğiz tabi, habire dürteceğim seni ona göre ,baaaak ben sana demedim mi diyeceğim![]()
Hahahaha sesli güldüm , 18 +7 = 25 olmasın sakınSanki 187 oy alacak olan kendi değilmiş gibi.![]()
Amin canımEvet kızlar, yeni güne girdik.
Anneler gününüz kutlu olsun, Rabbim evlatlarınızdan yüzünüzü güldürsün, acılarını göstermesin inşallah![]()
Değet yasoooo
Ciceeem teşekkür ederimBende oylarını hünkar çorbası ve Yüksük çorbasına verdim
Herkese başarılar dilerim![]()
Ahh Ne vuruyon bee kaç olmusumki daha vermedimYüksük ve hünkar çorbası![]()
Yirmi küsur oyu genelde ben alıyorum.Hahahaha sesli güldüm , 18 +7 = 25 olmasın sakın![]()
Benim için dedi, bence de 25 olurHahahaha sesli güldüm , 18 +7 = 25 olmasın sakın![]()
Seninde kandilin mübarek olsun Anneler günün kutlu olsun ablacımKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.![]()
![]()
![]()
Rica ederim canım. Sanki sen alacaksın gibi hissediyorum bendeDeğet yasoooo
Ciceeem teşekkür ederim
Ahh Ne vuruyon bee kaç olmusumki daha vermedim![]()
Amin canım sağolasın, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinEvet kızlar, yeni güne girdik.
Anneler gününüz kutlu olsun, Rabbim evlatlarınızdan yüzünüzü güldürsün, acılarını göstermesin inşallah![]()
Bende öyle hissediyorumRica ederim canım. Sanki sen alacaksın gibi hissediyorum bende![]()
![]()