Ben de 1 oyumu
M
MissHayaLet
düğün çorbasına, en sevdiğim çorba diyebilirim 
2.oyumu da
Margaret Hale
tutmaç çorbasına, anneciğinin tontik ellerinin hatrına verdim ❤

2.oyumu da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederizzz.Ben de 1 oyumu M MissHayaLet düğün çorbasına, en sevdiğim çorba diyebilirim
2.oyumu daMargaret Hale tutmaç çorbasına, anneciğinin tontik ellerinin hatrına verdim ❤
![]()
Tontik ellerinden öperimTeşekkür ederizzz.![]()
Teşekkür ediyorum yavrimuBen de hünkarpearlshine hemşoma ve yuvalama
yasminsay bacıma verdim oylarımı. hayırlısı olsun
aklım resmen veremediklerimde kaldı![]()
Canım hemşom, çok teşekkür ederim ❤❤❤Ben de hünkarpearlshine hemşoma ve yuvalama
yasminsay bacıma verdim oylarımı. hayırlısı olsun
![]()
aklım resmen veremediklerimde kaldı![]()
Teşekkür ediyorum yavrimu![]()
Rica ederim kızlar. Ellerinize sağlıkCanım hemşom, çok teşekkür ederim ❤❤❤![]()
O tam Antep gelini olmuşTontik ellerinden öperimama sen bana vermemişsin ,hani lavayla aşk yaşıyordun , kandırdın , duygularımla oynadın ,benden sonra gelen bakırlı sunumlar aklını çeldi ,dimi
![]()
Antep çorbalarına oy vermiş:)
Sen yazınca baktım canım, öyle yapmış,Antep çorbalarına oy vermiş:)
Oy verirken Lava’yı unuttum.Tontik ellerinden öperimama sen bana vermemişsin ,hani lavayla aşk yaşıyordun , kandırdın , duygularımla oynadın ,benden sonra gelen bakırlı sunumlar aklını çeldi ,dimi
![]()
Asjajjsja ya ben Antep’te kendi hür irademle kebap yemeye gitmedim hiç. En çok yuvalama yemeye gitmişimdir. Onunla aramda değişik bir bağ var.Sen yazınca baktım canım, öyle yapmış,Margaret Hale tam damatköylü olmuş
damatköyü de ben uydurdum hanımköylü var ya ,onun gibi
![]()
Oy’un için teşekkür ediyorum canım.Asjajjsja ya ben Antep’te kendi hür irademle kebap yemeye gitmedim hiç. En çok yuvalama yemeye gitmişimdir. Onunla aramda değişik bir bağ var.![]()
Hiiiiiç boşuna vurma ,bildirim gidince neler neler değişecekYüksük ve hünkar çorbası![]()
Senin de kandilin ve anneler günün kutlu olsun ablacığımKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.![]()
![]()
![]()
Sizin de kutlu olsunKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.![]()
![]()
![]()