- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle hani bazen durumu iyi gibi gözükene vermek istemiyor insan kimin ne olduğunu bilemiyorsunKimde saklanır bilinmez ki![]()
Kaynanamın da başına çok gelmiş, ortadan bir anda adam kaybolmuş falan.Aynen öyle hani bazen durumu iyi gibi gözükene vermek istemiyor insan kimin ne olduğunu bilemiyorsun
Bir keresinde eşim birine para vermeyi dusunmus aklından miktar geçirmis ama vermemiş bizde o sırada tren bekliyoruz ...
4-5 vagon trende ...o aklındqn geçen adam tren hareket edince eşimin yanına eğildi bişey söyledi eşim biseylwr verdi farkettim durumu
Ama eşim bir kızardı bozardi falan anlamıyorum tabi ben ne olduğunu o zaman
Adam gidince anlattı eşim içimden geçti ama ne yapar nasıl karislar bilemwdim dedi
Onu gorunce şaşırdım trende dedi
Yanıma gelip benim gönlümden geçeni isteyince de irkildim dedi ...
Allah kabul etsin canım, bazen insanin önüne çıkıyor böyle ,değerlendirebilmek ne güzelBen sana bi şey anlatayım mı? Allah kabul etsin. Anlatmak istemezdim ama bilemiyorum. Bu sene borçlar fazla diye fitre zekat olayına pek giremedik. Hıdrellez günü eşimle alışverişe çıktıK. Bi yandan da camiye para mı versek diye konuşuyoruz. Sonra karşıdan 3 küçük çocuklu, elinde de çocuk arabası olan bi kadın gördüm, çöpü karıştırıyordu. eşime dedim çıkar çabuk para. kadın bizi geçti, arkasından “abla bakar mısın, çocukları gördük, belki ihtiyacınız vardır Buyur lütfen“dedim. Yasemin, o kadının gözü öyle bir parladı ki… gözleri öyle bir doldu ki… ne dualar… dua et de benim de çocuğum olsun dedim tebessüm ederek. Kadın neredeyse bana sarılacaktı sevinçten. üzüldüm, mahcup etmek istemedim ayrıldım yanından. Arkamı döndüğüm gibi ağladım. Eşim de keza…
O gün Gül ağacı bulamadık diye altına bi şeyler çiezmedik, yasak vardı ateş yakamadık ateşten atlayamadık, Hızır‘dan hediye isteyemedik ama bence o gün biz Hızır’ı o kadının suretinde gördük.
Aynen öyle yasminim hayra vesile olmak güzel ,Kaynanamın da başına çok gelmiş, ortadan bir anda adam kaybolmuş falan.
Erkek isteyici gelince ver kızım der hep, sana çok güzel hayırlar döner der![]()
Bende geleni geri çevirmem , gördüğüme, duyduğuma duyarsız kalamam hiç hiç derler ya şöyle düşün biri senden yardım istediğinde önce Allah tan istemis Allah da ona senin adresini vermiş diye.Allah kabul etsin canım, bazen insanin önüne çıkıyor böyle ,değerlendirebilmek ne güzelben de markete gittiğimde bazen önümde tanımadığım bir teyzenin parası yetmiyor, bir kaç parçayı çıkar diyor kasiyere ,ben de hemen kısık sesle ben vereyim farkını diyorum, yardim etme fırsatı ayağıma geldi diye şükrediyorum, teyze hayır dua ediyor, benden mutlusu olmuyor o an
![]()
Birine yardim etmek ,yardim eden kişinin ruhunu da iyi geliyor bence, ben çok mutlu oluyorum , yardim etme fırsatı denk geldi diye seviniyorum, iki kez farklı markette ,farklı kişiler denk geldi, teyzeler besbelli emekli parasını alıp gidiyor, parası yetmeyince aldıklarından geri bırakmaya çalışıyor, gücendirmekten de çekiniyorum ,ama sağolsunlar hayır dua ediyorlarBende geleni geri çevirmem , gördüğüme, duyduğuma duyarsız kalamam hiç hiç derler ya şöyle düşün biri senden yardım istediğinde önce Allah tan istemis Allah da ona senin adresini vermiş diye.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım.Ne mutlu sana daBirine yardim etmek ,yardim eden kişinin ruhunu da iyi geliyor bence, ben çok mutlu oluyorum , yardim etme fırsatı denk geldi diye seviniyorum, iki kez farklı markette ,farklı kişiler denk geldi, teyzeler besbelli emekli parasını alıp gidiyor, parası yetmeyince aldıklarından geri bırakmaya çalışıyor, gücendirmekten de çekiniyorum ,ama sağolsunlar hayır dua ediyorlar![]()
Sana da canım ❤Kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım.Ne mutlu sana da![]()
Vermişsin kadar mutlu oldum canım, teşekkürler, düşünmen yeterDomates corbası ve valide sultana gitti oylarım ama bir hakkım daha olsa hünkara vermek isterdim içim kaldı onda![]()
Vermişsin kadar mutlu oldum canım, teşekkürler, düşünmen yeter![]()
Teşekkür ederim canımDomates corbası ve valide sultana gitti oylarım ama bir hakkım daha olsa hünkara vermek isterdim içim kaldı onda![]()
Teşekkür ederim canım CantanemBende oylarını hünkar çorbası ve Yüksük çorbasına verdim
Herkese başarılar dilerim![]()
Rica ederim canım. Ellerine sağlıkTeşekkür ederim canım Cantanem![]()