En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Sadaka verirken bile, erkeğe vermek daha evla derler
Hızır as. olabilir derler
Ben sana bi şey anlatayım mı? Allah kabul etsin. Anlatmak istemezdim ama bilemiyorum. Bu sene borçlar fazla diye fitre zekat olayına pek giremedik. Hıdrellez günü eşimle alışverişe çıktıK. Bi yandan da camiye para mı versek diye konuşuyoruz. Sonra karşıdan 3 küçük çocuklu, elinde de çocuk arabası olan bi kadın gördüm, çöpü karıştırıyordu. eşime dedim çıkar çabuk para. kadın bizi geçti, arkasından “abla bakar mısın, çocukları gördük, belki ihtiyacınız vardır Buyur lütfen“dedim. Yasemin, o kadının gözü öyle bir parladı ki… gözleri öyle bir doldu ki… ne dualar… dua et de benim de çocuğum olsun dedim tebessüm ederek. Kadın neredeyse bana sarılacaktı sevinçten. üzüldüm, mahcup etmek istemedim ayrıldım yanından. Arkamı döndüğüm gibi ağladım. Eşim de keza…

O gün Gül ağacı bulamadık diye altına bi şeyler çiezmedik, yasak vardı ateş yakamadık ateşten atlayamadık, Hızır‘dan hediye isteyemedik ama bence o gün biz Hızır’ı o kadının suretinde gördük.

Kimde saklanır bilinmez ki