Amin canımAmin canım sağolasın, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin❤
Yasminim çorbanın sana ait olduğunu az önce öğrendim ve çok mutlu oldum.Hakkini vermiş olduğuna inancım tam. Detaylı bakacağım birazdan. Ellerine sağlık canım. Tatliligin da geçtiyse çorbaya mis gibi olmuştur.
Senin içinse doğru demişBenim için dedi, bence de 25 olur
54 olsunda, plakayı göreyim bari
Hayırlısı diyorum ama tabiki çok istiyorum yaa inşallahRica ederim canım. Sanki sen alacaksın gibi hissediyorum bende
Oda hiç kazanmadıBende öyle hissediyorum
Teşekkür ediyorum ablacımYasminim çorbanın sana ait olduğunu az önce öğrendim ve çok mutlu oldum.Hakkini vermiş olduğuna inancım tam. Detaylı bakacağım birazdan. Ellerine sağlık canım. Tatliligin da geçtiyse çorbaya mis gibi olmuştur.
Bilmukabele canımSeninde kandilin mübarek olsun Anneler günün kutlu olsun ablacım
Nasip kısmet perişimHayırlısı diyorum ama tabiki çok istiyorum yaa inşallahkaçtır kaciriyorum sponsor yarışmalarında
Bu defa alacakOda hiç kazanmadı
Aynen öyle canooomNasip kısmet perişim
AminnAnneler gününüz kutlu olsun
Allah evlat istenlere en kısa surede nasip etsin. Kucaklarını doldursun inşallah
BakalımBu defa alacak
O değil de ben niye abone olmuşum gibi hep sen veBenim için dedi, bence de 25 olur
54 olsunda, plakayı göreyim bari
Güzel cantanem kalbinden geçen bütün dileklerin bu gecenin hatrina kabul olsun.Hayırlı kandiller ablacım.
Anneler günün kutlu olsun
Antep cezbediyor seni, özlemişsinO değil de ben niye abone olmuşum gibi hep sen veASSOSyal e oy veriyorum acaba Bu hafta isterse bamya tatlısı yapsın oyumu Lava’ya vereceğim.
Çok teşekkür ederim ablacımGüzel cantanem kalbinden geçen bütün dileklerin bu gecenin hatrina kabul olsun.Anneler günün kutlu olsun canım
Sağol canım benim seninde kutlu olsun
Teşekkür ederim canımSizin de kutlu olsun❤
Antep’i özledim evet.Antep cezbediyor seni, özlemişsin
Lava’da muhteşem duruyor
Ben anacağızının ellerine oyumu verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?