De get, göreceğizHiiiiiç boşuna vurma ,bildirim gidince neler neler değişecek
Sanki 187 oy alacak olan kendi değilmiş gibi.Hiiiiiç boşuna vurma ,bildirim gidince neler neler değişecek
Hayırlı kandiller ablacım.Kandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.
Teşekkür ederiz abla.Kandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.
İnan beklentim yokSanki 187 oy alacak olan kendi değilmiş gibi.
Göreceğiz tabi, habire dürteceğim seni ona göre ,baaaak ben sana demedim mi diyeceğimDe get, göreceğiz
Göreceğiz tabi, habire dürteceğim seni ona göre ,baaaak ben sana demedim mi diyeceğim
Hahahaha sesli güldüm , 18 +7 = 25 olmasın sakınSanki 187 oy alacak olan kendi değilmiş gibi.
Amin canımEvet kızlar, yeni güne girdik.
Anneler gününüz kutlu olsun, Rabbim evlatlarınızdan yüzünüzü güldürsün, acılarını göstermesin inşallah
Değet yasoooo
Ciceeem teşekkür ederimBende oylarını hünkar çorbası ve Yüksük çorbasına verdim
Herkese başarılar dilerim
Ahh Ne vuruyon bee kaç olmusumki daha vermedimYüksük ve hünkar çorbası
Yirmi küsur oyu genelde ben alıyorum.Hahahaha sesli güldüm , 18 +7 = 25 olmasın sakın
Benim için dedi, bence de 25 olurHahahaha sesli güldüm , 18 +7 = 25 olmasın sakın
Seninde kandilin mübarek olsun Anneler günün kutlu olsun ablacımKandiliniz ve Anneler Gününüz( anne olmayı isteyenlere tez zamanda hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah) kutlu olsun güzel hanımlar.
Rica ederim canım. Sanki sen alacaksın gibi hissediyorum bendeDeğet yasoooo
Ciceeem teşekkür ederim
Ahh Ne vuruyon bee kaç olmusumki daha vermedim
Amin canım sağolasın, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinEvet kızlar, yeni güne girdik.
Anneler gününüz kutlu olsun, Rabbim evlatlarınızdan yüzünüzü güldürsün, acılarını göstermesin inşallah
Bende öyle hissediyorumRica ederim canım. Sanki sen alacaksın gibi hissediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?