pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293
ondan bende kullanıyorum ama sanki çok iyi silmek gerekiyo.Bide çok parmak izi bırakıyo gibi gelmişti bana.ama düzgün yapınca gerçekten parlatıyo.Ben mutfak dolaplarımı silince üstüne cilalıyorum yeni gibi oluyolar.
al benden de o kadar benimkide çok dağınıktı ama artık elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. :asigim:siz siz olun kocalarınızı rahata alıştırmayın.:1no2:
Ahh ah nasıl alıştırıcaz.Varsa bi yolu bende deniyim.
Bunu hiç duymamıştım.deniyim hemen
günaydın kızlar. evet yumoşun sarı oda speryi gerçekten harika. benim de evimin kokusu.)
Ben pembesini kullanıyodum.sarısını deniyim bide.

Maşallah sana.Bi ev yaptığın temizliği gösteriyosa tamam zaten.balkonda .çok önemli.insanın temizleyesi gelir o zaman

öle valla balkonlarım çook güzel apartman boyu iki tane ama sürekli yağmur yağdığı için bir haftadır yıkamadım ben silmeyi sevmiorum yıkıorum bi güzel ohh mis gibi galiba temizliği seviorum buraya yazmaya başlayınca farkettim

Benim evde balkon yok çok zor oluyo.Balkonu içeri almışlar.Kiradayız zatende ders oldu bana.Ev bakarken ilk baktığım şey balkon bide güneş alıp,almadığı

ben de balkonlu bi ev istiyorum şöyle balkonda pazar kahvaltısı akşam çayları falan.

Benim evde balkon yok çok zor oluyo.Balkonu içeri almışlar.Kiradayız zatende ders oldu bana.Ev bakarken ilk baktığım şey balkon bide güneş alıp,almadığı

o konuda çok dikat ettim ev ararken benimde kira ama oturduğum evi almaya çalışıorum inş 3 cepeden güneş görüor ev düşün 3,5 aylık oğlum var ve ben nerdeyse 1,5 aydır hiç soba yakmadım zaten elk soba kullanıorum çok güzel güneş alıo hep aydınlık evim böle olunca yaptıgın temizlikde görünüo ama camlar hiç ii değil özellikle mutfağınki baya büyük silerken çok zorlanıorum bu arada cam silerken neler yapıorsunuz hanımlar ben silikon bezlerden kullanıorum ama yinede kuruluorum kocaişimin eski atletleriyle

bana gel şekerim iki tane kocaman balkonum var ama şöle oturup bi kahve içebilceim hiç arkadaşım yokmafoldumben

mersindesin ya çağırırsın tabi şaka bi yana bu ev kendi evimiz daha iyi bimuhitte ev istiyoruz ilerde kısmet bakalım

ben camları özel cam bezleri var naylon gibi onla siliyorum durulama deterjan istemiyo pimapenleri silerken camlarıda siliyorum sonra duru su ve bezle onunla üstünden geçiyorum ama o bezin ömrü bitti ve ben nerden aldıımı hatırlamıyorum.
ve bu üründe çok iyi fırın camları banyo camları ve pencereler için çok iyi

Hoşbulduk canım çok titiz olduğum söylenemez ama elim çabuktur.Sizlerden bişeyler kaparım belki
bende çok düzenliyimdir, çok severim evimle ilgilenmeyi. ama bazı noktalarda ekdklerim var onun için açtım bu komnyu. pratik hanımlardan bişeyler kaparım diye.
ben de balkonlu bi ev istiyorum şöyle balkonda pazar kahvaltısı akşam çayları falan.
ayy biz bayılırız kocamla balkon kahvaltısına.:asigim: bizim evde 3 tane var ama ben en çok mutfağınkini kullanıyorum.

benim camlar için özel yaptığım bişey yok canım. bence camsiller çok güzel siliyor. ama sildiğin bez önemli ben marketlerde sayılan mikrofiber bezlerden almıştım .

aşkolsunohaoldumsmileolumunekankayizsmile
ben mersindeki kklılara sürekli diorum görüşek die kimse yanaşmıo
bendeki bez tuhaf bişi annem almıştı bana sürekli suyun içinde kalması lazım kurursa kağıt gibi parçalanıo kir falan tuutmuo çok güzel bişi

bende dün ne yaptığımı anlatayım. bayanssulusmile
eve gittim 7 gibi kocam gelmiş çoktan. biraz dağınıklığı toplamış. hemen pazara çıktık. salı günleri pazar günmüz bizim. pazar alışverişinden sonra çok halsizdim. ıspanağı yıkadı kocam bende bulaşığı yerleştirip açtım makinayı. tr_lelli nin söylediği gibi domestosuda koydum deterjan kısmına. ıspanağı yaptım yanına bol salata. rahatsız olduğum için kolay yemek oldu. dün pek bişi yapmadım yani. sabah hastanaeye gittim. gelirken şu kirçöz den aldım. pervol aldım bi de yaş maya akşama paskalya çöreği yapıcam. birde ankara da oturanlar bilir altunbilekler var orda kek kalıpları indirimdeydi kelepçeli olanlar ondan aldım. eve geldim ortalığı topladım. pazarlıkları yerleştirmemiştirm onları yerleştirdim. poşetli koymam ben buzdolabına kaplara koyarım hep. akşama mantarlı tavuk yapıcam mantarı yıkadım. tavuğu çıkardım. karnıbahar mücveri yapıcam karnıbaharı haşladım. kocam öğle yemeğine geldi. hastaneye gidecez diye kahvaltı yapamadık. kahvaltı hazırladım. domates soslu biber yaptım. omlet falan. yedik ve işe geldim işte.

ben kayınvalidme gelince uğrarım o zaman

aynı sorun bende de var bende şimdi ev arıyorum ve ilk baktığım balkonu olup olmadığı ikinciside mutfağın gün ışığı alıp almadığı şu anki almıyorda

aynı sorun bende de var bende şimdi ev arıyorum ve ilk baktığım balkonu olup olmadığı ikinciside mutfağın gün ışığı alıp almadığı şu anki almıyorda

balkon çok önemli canım dikkat et. önüde açık olsun :icecream:

Allah banda aydınlık güneş alan bi ev nasip eder inş.Biz sabah bile mutfakta ışık yakarız.Yoksa karanlık oluyo.hiç güneş almaz benim ev.tanıdık diye tuttuk.Bide evin içi yapılıydı ama bi faydası yok.

Evet balkon gerçekten çok önemli bide güneş alıp almamsı.ınanın çocuk bile o kadar etkileniyoki.

kızlar bildiğiniz bi chesscake tarifi varmıfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…