N
nesepalamudu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nesepalamudu
-
Ben Bismillahhh diyerek başlimm..
Ben bu konularda baya hızlıyım pratik olduğumu söyler komşularım annem, elim çabuktur evde hangi odadan nerden çıkacağım pek belli olmaz çabuk biter işim
Hergün mutlaka evde isem ev süpürürüm ...
Dün mesela yatak odamın kücük yolluklarını attım balkona güzelce bi yıkadım
Camlarımıda yağmur felan derken silmemiştim sildim..
yemeğimide bugüne yetecek kadar fazlaca yaptım dünden
oğlumun dolabını düzelttim çamaşırlarını katladım
Kocamın ütülencekleri vardı ütüledim dışıya çıktım dün..
Bugünde sadece yatağımı kapattım bulaşıkları makineye dizdim çamaşır astım çektim kapımı çıktım yine
Hergün düzenli ev süpürülürse toz felan alınırsa çok fazla kirlenmiyor ev..
Oğlumun odasının halısını silicektim bu sabah yine komşum caydırdı..
sabah kahvaltıya çağırdı işim var dedim halı silcem benim moralimi bozmak için mi yapıyorsun diyo sen de otur temizle der gibi yoo dedim saçmalama biliyorsun beni..
Görümcem gelicek almanyadan o yüzden aslında dip köşe temizlik yapmak istemiyorum kirleticek çoluk çocuk ama siliyim diyodum yıkamaya ağustosda yollucam
Caydırdı bıraktım ölece çıktım..
mesela ev silerim dış çelik kapıya kadar illa bi silincek o kapıyı bile haftada 1 silerim mutlaka
Ben kendimi kaybediyorum iş yaparken
Annem banada gel parayla temizliğe diyookaydirigubbakcemile3
Elimden geldiği kadar onada yardımcı oluyorum tabiki
Annem aksine hiç ona çekmemeişim o vurdum duymazdır
Amannnnnnnn der geçer üstün körü yapar hiç beğenmem yaptığını
Kestane kabuğunu beğenmezmiş ya o misal..
Çok titizimdir ama bugünlerde temizlik lafını duymaktan nefret ediyorum. İki haftadır temizlik yapıyorum. Taşındık, taşınırken eşyaları topla, paketle, evi temizle; sonra yeni taşınacağın evi temizlet, eşyalar taşınsın bu kez dağınıklık, toz haydi yine temizle. Paketler açıldıkça çıkanları yıka yerleştir. Hamileyim ve hepsini tek başıma yapıyorum. Deliricem bitmiyor, bitmiyor.
orta derece titizimdir. yani hasta gibi sürekli ev temizken bile temizlik yapmam. ben yemek konusunda çok pratik olduğumu düşünüyorum. çalıştığım için hep buzlukta pişmeye hazır doğranmış yıkanmış sebzelerim. dolmadan, fasulye ıspanağa kadar, sarılmış sigara böreği falan olur. şu an buzlukta bi haftalık yemeğim var karnıyarık biber dolması bile:) evde yemeğim olduğunu bilmek rahatlatıyo beni. çok iştahlı ve yemeğe bayılan bi eşim olduğu için yemeğim varsa geri işler bana vız geliyo
Bir de kocam çok dağınık ona üstelik temizliyorum işde napimm adama 7 senedir öğretemedim
Dağınık artık böyle kabullendim napimmm temizle ben temizleeee bele kuvvet
çalışıpda pratik olan bayanarıda alıomusunuz aranıza bakim
tebrik ederim canım 1 haftalık yemek haalkisalkisalkis nasıl karnıyarığı yapıp buzluğamı atıyorsunCADIARZU
Kızlar tozlara karşı şu çilalar felan varya hani sprey olanlar fısfıslı onlar baya iyi şiddetle tavsiye ederim
Hem mobilyalar güzel parlıyor hemde çabuk tozlanmıyor pratik hatunların bilgilerine sunulur ..
Yeni başladım kullanmaya süper bişi
hangisi canım cifin büyük şişeleri var onlarmı yeni çıkan.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?