pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293

ütü bozulmasın yav:1shok: yumoşun o kokusuna bayılırım ben. pembesi de güzel. ama evde iki tane makinam var benim air wick. biri arada biri oturma odasında ikisine de aynı kokuyu koyuyorum ev buram buram kokuyor. dolaba sıkmak çok mantıklı onu düşünmemeiştim.
harikasın lellicimkaydirigubbakcemile5

Yok cnm bozulmuyor korkma bi kaç damla sadece
Dolabıma ben 1 yıldır kullanıyorum eşimin oğlumun kendiminkine uzaktan püskürtüyorum
Dolabının kapağını her açtığında odanın içi ve giysilerin miss gibi kokuyorrbayanssulusmile

günaydın kızlar. evet yumoşun sarı oda speryi gerçekten harika. benim de evimin kokusu.)

Canım bu deterjanın markası nedir acaba merak ettim. Bana özelden mesaj atabilirsen memnun olurum.

Bu arada benide grubunuza alırmısınız?

bende yapıcam bunu aklıma yattı canımkaydirigubbakcemile5

evet hemen işleri hallet yarın yaz bir bir bakalım neler yaptın. bu arada mersin merkezdemisin canım

günaydınlar dün yaptıklarımı yazim bakimmm 4,30da evdeydim hemencik üstümü değiştirdim başladım temizliğe önce wc ve banyoya ç.suyu ve kirçöz döktüm ben diğer yerleri yaparken beklesin die sonra halıları kaldırıdığımı sölemiştim heryeri güzelce süpürdüm temizlik robotum ile sonrada sildim tüm evi mob ile yazlık halılarımı çıkardım onları bir güzel dövdürdüm daha önceki gün havalandırmıştım zaten serdim eve güzelce mutfağın kilimini makineye attım çamaşırlarım avrdı toplanıcak topladım katladım ütülenecekleri ayırdım ama ütülemedim wc ve banyoyu temizledim havluları katladım yerleştirdim dolaplara sıra geldi mutfağa aslında önce mutfaktan başlarım hep ama nedense sona kaldı bukez masayla ocağı silememiştim akşam onları hallettim dolapları şöle yüzeysel bir sildim buzdolabını toparladım yemeğeim vardı zaten yanına bi mercimek çor ve salata yaptım tabi bukadar süpür sil işi olunca tv falanda toz oldu tozları aldım saat oldu 6 oğluşumu getirdi bakıcımız ev işleri mecburen bitti başladım oğluşumla ilgilenmeye bugünde ütü yapıcamaaa kapımıda silmeyi unuttum bugün beni beklio buarada mersinde mezitlideyim canım

Son düzenleme:
aspirin die bişi annemde açık alıodu çok güzel heryerde kullanıorum diodu ama ben hiç kullanmadım

ben beğendim kırmızı fısfıslı bi şişede her türlü temilikte ve lekelerde kullanılıyo

ben öyle dandiniden bi markette buldum mahalle arası aradığım şeyi doğru düzgün bulamadığım bi market ucuzdu alip deniyim olmadı küvet temizlerim die düşündüm ama gayet güzel çıktı

selam hanımlarhihoyyyt

Meraba kızlar.Allahım tam bana göre bi topic olmuş.Çalışıyorum 1,5 yaşında oğlum var.eşim hep çok meşgul.Hep işim var.Pratikleşelim biraz gerçekten.Bi geçmişe bakıyım

ay ne kadar çok çalışmışşın maşallah canım. mezitlide harika evler var. benim kayınvalidemde tece de oturuyor.

Meraba kızlar.Allahım tam bana göre bi topic olmuş.Çalışıyorum 1,5 yaşında oğlum var.eşim hep çok meşgul.Hep işim var.Pratikleşelim biraz gerçekten.Bi geçmişe bakıyım

hoşgeldin lapetuscuma.s.

ay ne kadar çok çalışmışşın maşallah canım. mezitlide harika evler var. benim kayınvalidemde tece de oturuyor.

valla işler sıkışınca öle oldu hemde kilo vermeye çalışıorum onun için hızlı hızlı hareket ettim yoksa ormalde bukadar yapamam bugünde ütü dış kapı balkonlar ve yemek beni beklior: he bide oğluşumu yıkıcam benim evimde çook güzel özllikle balkonlar çok güzel olur burada koaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…