N
nesepalamudu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nesepalamudu
-
Kızlarrrrrr size bi püff nokta daha verimm
ütülerimize su koyuyoruz yaa suyun içine bi kaç damla yumuş damlatın çamaşırlara buhar verdikçe yumoşş yumoşş kokuyorr(yumoşş diyorum herhangi bir yumuşatıcı olabilir tabiki ben misalen yumuoşş dedim)
O buhar buram buram temizlik kokuyor ve çamaşırlarımıza geçiyor
yumoşun oda spreyi ama sarısı resmini bulursam pc de koyim bunu ben oda spreyi olarak kullanıyorum
ve daha dün yaptım ama 2 haftada 1 defa yapıyorum dolabımızım kapağını açıyoruz uzakdan askıdaki çamaşırlarımıza püskürtüyoruz kapağı her açtığınızda miss gibi kokuyor
Ama yumuşun sarısı olucak o çok güzel kokuyor
Benim evimin kokusu oo evime girince hep bu kokar
ütü bozulmasın yav:1shok: yumoşun o kokusuna bayılırım ben. pembesi de güzel. ama evde iki tane makinam var benim air wick. biri arada biri oturma odasında ikisine de aynı kokuyu koyuyorum ev buram buram kokuyor. dolaba sıkmak çok mantıklı onu düşünmemeiştim.
harikasın lellicimkaydirigubbakcemile5
ben de yeni ürün keşfettim kızlar harika bişey tarif edemem. sprey şeklinde çamaşırlardaki lekelerde yer silmede banyo temizlemede mutfakta her türlü akla gelebilecek temizlikte sade ve sulandırılarak kullanabileceği yazıyo kullanma talimatında 3 lira gibi bişeye aldım marketten bilindik bi marka değil ama ben eşimin yaka kirlerinden illallah etmiştim . yağ çözücü spreyler ve bulaşık deterjanları da iyi geliyo ama bu daha etkili çok hoşuma gitti
bende yapıcam bunu aklıma yattı canımkaydirigubbakcemile5
evet hemen işleri hallet yarın yaz bir bir bakalım neler yaptın. bu arada mersin merkezdemisin canım
Canım bu deterjanın markası nedir acaba merak ettim. Bana özelden mesaj atabilirsen memnun olurum.
Bu arada benide grubunuza alırmısınız?
boshayallersmilegünaydın kızlar. evet yumoşun sarı oda speryi gerçekten harika. benim de evimin kokusu.)
Canım bu deterjanın markası nedir acaba merak ettim. Bana özelden mesaj atabilirsen memnun olurum.
Bu arada benide grubunuza alırmısınız?
günaydınlardün yaptıklarımı yazim bakimmm 4,30da evdeydim hemencik üstümü değiştirdim başladım temizliğe önce wc ve banyoya ç.suyu ve kirçöz döktüm ben diğer yerleri yaparken beklesin die sonra halıları kaldırıdığımı sölemiştim heryeri güzelce süpürdüm temizlik robotum ile sonrada sildim tüm evi mob ile yazlık halılarımı çıkardım onları bir güzel dövdürdüm daha önceki gün havalandırmıştım zaten serdim eve güzelce mutfağın kilimini makineye attım çamaşırlarım avrdı toplanıcak topladım katladım ütülenecekleri ayırdım ama ütülemedim wc ve banyoyu temizledim havluları katladım yerleştirdim dolaplara sıra geldi mutfağa aslında önce mutfaktan başlarım hep ama nedense sona kaldı bukez masayla ocağı silememiştim akşam onları hallettim dolapları şöle yüzeysel bir sildim buzdolabını toparladım yemeğeim vardı zaten yanına bi mercimek çor ve salata yaptım tabi bukadar süpür sil işi olunca tv falanda toz oldu tozları aldım saat oldu 6 oğluşumu getirdi bakıcımız ev işleri mecburen bitti başladım oğluşumla ilgilenmeye bugünde ütü yapıcam aaa kapımıda silmeyi unuttum bugün beni beklio buarada mersinde mezitlideyim canım
Meraba kızlar.Allahım tam bana göre bi topic olmuş.Çalışıyorum 1,5 yaşında oğlum var.eşim hep çok meşgul.Hep işim var.Pratikleşelim biraz gerçekten.Bi geçmişe bakıyım
hoşgeldin lapetuscuma.s.
ay ne kadar çok çalışmışşın maşallah canım. mezitlide harika evler var. benim kayınvalidemde tece de oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?