- Konu Sahibi nesepalamudu
-
bende varım...:hulya:
bi deneyeceğim canım saolasın. eve geç gitmek gerçekten çok zor.:gitme:slm topğinizi yeni gördüm bende çalışan bi bayanım şuan saat akşam 8 30 geliyo ve ben hala işteyim daha eve gidip yemek yicez ve yarın akşam için yemek yapıcam bende ev işini çok severim evimi hep toplu temiz tutmaya çalışıyorum ama çok geç gidiyoruz eve elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bende size çok kullanışlı çıkarandan Allah razı olsun dediğim bi ürün tavsiye edicem domestos kirece karşı siyah şişede tuvalet kireci için yazıyo ben herşeye kullanıyorum bizim sularımız çok kireçli ilk evlendiğim zaman klazöte dökmüştüm 3 parmak kalınlığında kireç çıktı nerdeyse tıkanıcakmış diyodumki niye bu kadar dar bu klozet bide bu ürünü duşakabinde ki kireç için kullandım sonuç hiç ovmama bile gerek kalmadan pırıl pırıl oldu okadar kireçliki sularımız cif banyo ve kremle ovuyodum yinede kalıyodu neyse bukadar yeter yarın yine yazarım
günaydın. ucuzmu gerçekten. daha önce kullandın mı memnunmusun.kızlar günaydın
bu sıvı matik deterjan omo matikten dia da 9.90 liraya aldım
ilgilenenlere duyrulur
bi deneyeceğim canım saolasın. eve geç gitmek gerçekten çok zor.:gitme:
günaydın. ucuzmu gerçekten. daha önce kullandın mı memnunmusun.
günaydın hanımlar şu siyahlarda kalan deterjan lekelerinden illallah dedim artık sıvı deterjan alıcam hangisini tavsiye dersiniz
günaydın hanımlar şu siyahlarda kalan deterjan lekelerinden illallah dedim artık sıvı deterjan alıcam hangisini tavsiye dersiniz
Anwayin ürünlerini kullanan varmı.Bu asprini deniyim bi bulabilirsem
Amwayın bir ürünü var, allah razı olsun dedirten cinsten. eşim askerdeyken kayınvalidemler benim yanımda kaldı. saolsun çok temiz değildir. ocağımın arkasındaki fayanslar yağdan geçilmiyor. ama siliyorum siliyorum yok. cifliyorum yok. arkadaş satıyor dediki fırın temizliyicisi var onu vereyim sana. aldım fırçası var sürüyosun yarım saat bekle çok ovalamaya gerek kalmadan hooop hepsi gitti.:1shok: şok oldum. işte şu: şidettle tavsiye ederim.
aynı dert bende de vardı. pervol ya da woit mi neydi onlar ii ben pervol kullanıyorum bi de makineyi sıkıştıkış doldurmmamak gerekç pervol siyahlar için olan harika yumaşıtıcıya da gerek kalmıyo. için rahat şekilde kullabilirsin. bim de woit var o da ucuz ve gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?