Canım bak bunu annem yapıyor
Patlıcanları kızartıp içlerini dolduruyor karnı yarık malzemesiyle (tavasına diziyor yada plastik bir kaba difrize tıkıyor..
sonra çıkarıp salçalı suyunu yapıp pişiriyor
patlıcaları küp küp doğrayıp kızartıpda koyuyor köfte kızartıp koyuyor
onunda çıkapıp öle buzlu salçalı su yapıp pişiriyor
Ben sevmiyorum sanki böle tadımsı oluyor ben beğenmedim ama pratik
Annem gezcem diye nasıl vakit yaratıyor kendine yeterki gezmek olsun dedikodulardan mahrum kalır.. kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum ozaman çok çok titiz olduğumu söyleyemem üstelik kocam evdeyse hiç bişi yapmam yaptırmaz zaten 8-4 çalışıorum 3,5 aylıkda bir erkekim var ALLAH ım esirgesin bunların dışında elimden geliğince yapmaya çalışiırum mesela şimdi 4de eve gidicem biii sürüüü işim var halıları kaldırdım eşyaların yerini değiştirdim biri bana yardıma gelsin yaahuuu
bu arada ben yer silerken ve toz alırken suyun içine elma sirkesi katıorum acayip parlıo kaynanam bile soruo ne kulanıosun die düşünün artık
kadın gezmeyi seviyordur napsınkaydirigubbakcemile3. bende çalışıyorum ya canım benim için olabilir. pratikmiş iyi. bazen yemek yapamıyor insan.
tebrik ederim canım 1 haftalık yemek haalkisalkisalkis nasıl karnıyarığı yapıp buzluğamı atıyorsunCADIARZU
hoşbuldum ozaman çok çok titiz olduğumu söyleyemem üstelik kocam evdeyse hiç bişi yapmam yaptırmaz zaten 8-4 çalışıorum 3,5 aylıkda bir erkekim var ALLAH ım esirgesin bunların dışında elimden geliğince yapmaya çalışiırum mesela şimdi 4de eve gidicem biii sürüüü işim var halıları kaldırdım eşyaların yerini değiştirdim biri bana yardıma gelsin yaahuuu
bu arada ben yer silerken ve toz alırken suyun içine elma sirkesi katıorum acayip parlıo kaynanam bile soruo ne kulanıosun die düşünün artık
CıF değil bitanem prontoyo benzer bi marka evde değilim adı da aklımda değil ama rengi pronto ahşap temizliyicinin renginde onun vazifesini yapıyor
Pronto ahşap temizliyici kullanmışsan bilirsin o daha koyudur suya katıp öyle sileriz ahşapları bu biraz daha sulusu fısfıslı şişilerde var birde oda spreyi gibi teneke kutularda var cilası bu parlıyo
püskürtüyosun yüzeye kuru bir bezle siliyorsun..
Hem parlıyor hemde çabuk tozlanmıyor yüzey komşumda gördüm hemen aldım
Ytak odamdaki dolabımı vestyerimi yemek odamın büfesini masasını bunla siliyorum kapılarımı bile çok güzel parlatıyor..
peki canım sadece elma sirkesi mi kullanıyorsun. yoksa yer silicinin yanına ekstra mı?fisfisfis
Halıları ve koltukları silerkende
Sıcak suyun içine bulaşık deterjanı (sıvı likit elmalı limonlu oluyor ya bulaşık yıkadığımız onlardan) koltuk halı için kirçöz ve kalıp sabun hani banyoda ufalıyor kalıp sabunlarımız bunları karıştırıyorum ve ilif banyo yaptığımız iliflerimiz bir tanesini ayırın bunla sırf koltuk halı silin
Ben bunları karıştırıp bunla siliyorum
2 hafta önce oturma grubumu sildim (sütlü kahve rengi açık renk) miss gibi oldu..
Hatt şu meşhur komşumm (onuda meşhur eim burda) sildim fln demiştim oda bana gelmişti kahveye,
bembeyaz olmuşş rengi ne kadar açılmış dedi
Kirçöz+bulaşıkdeterjanı+kalıp sabun sil gitsinnnnn bembeyaz koltuklar halılar miss gibiii
ay bilemedim. prontoyu biliyorum canım. ama onu bilemedim. eve gittiğinde zahmet olmazsa adını yazarmısın canım. aslında o kadar ilgiliyim ki aslında temizlik malzemelerine bayılırım. markete gittim mi en çok sevdiğim şey o reyonlarda gezmek. sabun sepetim var hatta indirimli buldukça sabun alıp boşaltırım. hem çok hoş görünüyor banyoda hem de ucuza almış oluyorum. :CüvCüv:
bende yapıcam bunu aklıma yattı canımkaydirigubbakcemile5
evet aynne yapıp borcama dizim üzerini folyoyla sarıp buzluğa atıyorum pişirmeden önce çıkarığ direk atıyorum fırına süper oluyo
saat 4 olmuş evde işler beni bekler neseki yemeğim var yarın yaptığım işleri yazarım çok işim var çokkk
en sevddiğiniz yumuşatıcı hangisi. ben şunu çok seviyorum:asigim:
bingonun mavisi daha güzel canım mor değil ama lavanta olmıcak
MAVİ çamaşırlar miss gibi kokuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?