N
nesepalamudu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nesepalamudu
-
ben yumoş aloe vera portakal çiçeğinin üzerine koku tanımam bayılıyorum. bingo kırmızı da güzel onun yer silme deterjanı çıkmış ev mis gibi kokuyo tavsiye edilir
evet bi ara o kırmızıyı kullanmıştım. arkadaşımın tavsiyesi üzerine bunu aldım. yumoş bana çok kokmuyor sanki ama ne biliyim annem kullanırkende harika kokardı.benneyaptımki
bir de yumuşatıcıyı çamaşır makinasını açarken mi koyuyorsunuz?
kesinlikle onun farkındayım bende evde kurutunca daha yumuşak ve güzel kokulu oluyor
deterjanı koyduğum gibi yumuşatıcıyıda koyuyorum . ama ben evde kurutuyorum çamaşırlarımı dışarda değil. bu da etkiliyo kokunun kalıcı olmasını bence.
Bunuda çaydanlıklarımda kullanıyorum kettelemda felan kireç oluyorya bundan koyup biraz bekletiyorsun içi bembeyaz oluyor..
olmazsa olmazım bu evde bittiği an temizlik hevesim bitiyor camlarda, kapılarda, mutfakda banyo tuvalette balkonda bile mutlaka her suyuma koyarım
__makineme beyaazları yıkarken detarjan gözüne
__bulaşık makineme detarjan gözüne mutlaka koyarım..
O mavi bingonun resmini bulamadım kendiminkinden çekip koyarım ben bunları beğeniyorum
bulaşık makinasına nasıl kouyorsun canım. ben bi kere kapağına sıktım makina bitti anam bi baktım her yer köpük.:1shok: korktum valla:Saruboceq:
allah kolaylık versin canım ya:teselli: taşınmak zor zanaat. amna fazla yorma kendini hamilesin yazık. bende taşınalı 2 ay oldu. ama benim çok taşınmaktan elim alıştı heralde. 2 günde evi toplamıştım. valla ben bile şaşırdım.laelaelaelaelae
aaaaaaa o niemiş
Ben her deterjan koyduğumda birazda domestos koyuyorum mutlaka bardaklarım pırıl pırıl çıkıyor köpürmüyoki bebeğim
Ama domestos koy diğerlerini bilmiyorum ben domestosdan mutlaka koyarım bulaşık makinemin detarjan gözüne
acaba deterjan gözüne kyduğun için mi canım bilemedim. öyle bi denicem bu aşkam. haftada kaç defa çalıştırıyorsunuz bulaşık makinasını
acaba deterjan gözüne kyduğun için mi canım bilemedim. öyle bi denicem bu aşkam. haftada kaç defa çalıştırıyorsunuz bulaşık makinasını
Ben ilk defa taşınıyorum. Nasıl 2 günde topladın evi canım ya süpersin! Benim bir hafta oldu bütün eşyalar yerli yerine yerleşti, temizlik de tamam ama hala açılmayı bekleyen 3 koli var. 2 de kitap kolisi var. İnan artık canım hiç bir şeye dokunmak istemiyor. Bir de zorlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum, yorgunluktan yavaş yavaş yapıyorum işler bitmek bilmiyor bu yüzden. Bu işin bir sırrı, püf noktası varsa benim gibi tecrübesiz ev hanımlarına da söylersen çok sevinirim canım.. opuyorumnanaktan
bi bakarım canım olabilirCanım bu şekilde çamaşır suyu ile sorun yaşıyorsan; Calgonit'in çamaşır suyu katkılı 2'si 1 arada jel deterjanı var, ben onu kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim.
Ben 2 günde 1 defa çalıştırıyorum bazen ufak tefeği elimde yıkıyorum
Deterjanını koy canım azda domestos koy çalıştır hiç bişicik olmazzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?