• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293
ağlaycam şimdi. bekarken baba evi haliçe nazırdı kocaman teras balkon şimdi ki evimin karşısında boş bi arsa nerden nereyeee

Aynen canım ya.bahçeliydi bide annem çamaşırları bi sererdi yarım saat tutmaz kururdu.şimdi ben evde nereye koyacağımı şaşırıyorum.Evde çok genişti alışmışım orda şimdi kendi evim zor geliyor.

hele çamaşır kurutmak zulum nevresimler bornozlar içerde 1 hafta da kurumaz neyi nereye sereceğini şaşırırsın. hepimize gönlümüze ve bütçemize göre ev nasip etsin allah

Selam Lapetus ,hoşbulduk arkadaşım...

merhaba hanımlar bende evde pratik olmak istiyorum konuyu çok beğendim ilk sayfadan beri okudum ve
1-ütü suyuna yumoş katmaya
2-elma sirkesi kullanmaya
3-sarı renkli yumoştan çamaşır ve tüllere püskürtmeye karar verdim:D
verdikleri bilgiler için teşekkür etmek istiyorum nickleri hatırlayamadığım içinn a.s.

merhaba hanımlar bende evde pratik olmak istiyorum konuyu çok beğendim ilk sayfadan beri okudum ve
verdikleri bilgiler için teşekkür etmek istiyorum nickleri hatırlayamadığım içinn a.s.

Çok güzel aslında böyle liste yapsak ne güzel olur.Umutmayız hem

evde kullandığınız yumuşatıcıları sulandırıp oda spreyi olarak kullanabilirsiniz ben bittiğinde öyle yapıyorum kızlar

Ben de temiz çamaşırlara sıkarım bazen...

belki aklınıza gelmiştir ama bende bişey söyleyeyim size.. yumoşun comfort sprit oda spreyini sulu süpürgemin içine koyuyorum birazcık evimi süpürürken çok hoş koku veriyo... süpürgemi alırken verdikleri koku bitti onu denedim bende..

Selam ben de geldim..a.s.
hoşgeldina.s.

takibe devam o zamankaydirigubbakcemile5

Back
X