- Konu Sahibi nesepalamudu
ondan bende kullanıyorum ama sanki çok iyi silmek gerekiyo.Bide çok parmak izi bırakıyo gibi gelmişti bana.ama düzgün yapınca gerçekten parlatıyo.Ben mutfak dolaplarımı silince üstüne cilalıyorum yeni gibi oluyolar.Kızlar tozlara karşı şu çilalar felan varya hani sprey olanlar fısfıslı onlar baya iyi şiddetle tavsiye ederim
Hem mobilyalar güzel parlıyor hemde çabuk tozlanmıyor pratik hatunların bilgilerine sunulur ..
Yeni başladım kullanmaya süper bişi
Ahh ah nasıl alıştırıcaz.Varsa bi yolu bende deniyim.al benden de o kadar benimkide çok dağınıktı ama artık elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. :asigim:siz siz olun kocalarınızı rahata alıştırmayın.:1no2:
Bunu hiç duymamıştım.deniyim hemenbazan sadece elma sirkesi bazanda karıştırıorum sprey şişelerede koyuorum hemen toz alıcaksam ii oluo ölede ben bulaşık mak parlatıcı yerinede koyuorum bence ççok faydalı bişi elma sirkesi denyin hanımlar bende buzluğuma herşeyi koyan biriyim mercimek çorbasını bile koyuorum![]()
Ben pembesini kullanıyodum.sarısını deniyim bide.günaydın kızlar. evet yumoşun sarı oda speryi gerçekten harika. benim de evimin kokusu.)
valla işler sıkışınca öle oldu hemde kilo vermeye çalışıorum onun için hızlı hızlı hareket ettim yoksa ormalde bukadar yapamambugünde ütü dış kapı balkonlar ve yemek beni beklior:
he bide oğluşumu yıkıcam benim evimde çook güzel özllikle balkonlar çok güzel olur burada koaman
![]()
Maşallah sana.Bi ev yaptığın temizliği gösteriyosa tamam zaten.balkonda .çok önemli.insanın temizleyesi gelir o zaman