• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pratik ev hanımları kulubü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

titiz misinizdir?

• Ankete Katılan
    293
ben yumoş aloe vera portakal çiçeğinin üzerine koku tanımam bayılıyorum. bingo kırmızı da güzel onun yer silme deterjanı çıkmış ev mis gibi kokuyo tavsiye edilir

evet bi ara o kırmızıyı kullanmıştım. arkadaşımın tavsiyesi üzerine bunu aldım. yumoş bana çok kokmuyor sanki ama ne biliyim annem kullanırkende harika kokardı.benneyaptımki
bir de yumuşatıcıyı çamaşır makinasını açarken mi koyuyorsunuz?

evet bi ara o kırmızıyı kullanmıştım. arkadaşımın tavsiyesi üzerine bunu aldım. yumoş bana çok kokmuyor sanki ama ne biliyim annem kullanırkende harika kokardı.benneyaptımki
bir de yumuşatıcıyı çamaşır makinasını açarken mi koyuyorsunuz?

deterjanı koyduğum gibi yumuşatıcıyıda koyuyorum . ama ben evde kurutuyorum çamaşırlarımı dışarda değil. bu da etkiliyo kokunun kalıcı olmasını bence.

ahşap temizlemek için

banyo içinn..

FISLIFISLIDAN MARKASI AKLIMDA OLMADIĞI ıÇıN BULAMADIM..
KıRÇÖZDEE PEMBE OLANDANNN

deterjanı koyduğum gibi yumuşatıcıyıda koyuyorum . ama ben evde kurutuyorum çamaşırlarımı dışarda değil. bu da etkiliyo kokunun kalıcı olmasını bence.
kesinlikle onun farkındayım bende evde kurutunca daha yumuşak ve güzel kokulu oluyor

ahşap temizlemek için

banyo içinn..

FISLIFISLIDAN MARKASI AKLIMDA OLMADIĞI İÇİN BULAMADIM..
KİRÇÖZDEE PEMBE OLANDANNN

bu cif iyi diyosun ha canım. bi bakayım ben onacokacimcoook

ben tencerelerimide hiç makinaya atmam. hep elimde yıkarım. önce cifle ovuyorum sonra da bulaşık deterjanı ile. en sevdiğimde şu:

bingo.jpg

pervol sıvı deterjanı denediniz mi

ayrıca arkadaşlar ben indirimleri de acayip takip ederim. en çok zevk aldığım şeylerden biri de market dergisi okumaktır. haberdar ederim sizi de.kaydirigubbakcemile4

Bunuda çaydanlıklarımda kullanıyorum kettelemda felan kireç oluyorya bundan koyup biraz bekletiyorsun içi bembeyaz oluyor..

olmazsa olmazım bu evde bittiği an temizlik hevesim bitiyor camlarda, kapılarda, mutfakda banyo tuvalette balkonda bile mutlaka her suyuma koyarım
__makineme beyaazları yıkarken detarjan gözüne
__bulaşık makineme detarjan gözüne mutlaka koyarım..

O mavi bingonun resmini bulamadım kendiminkinden çekip koyarım ben bunları beğeniyorum

Bunuda çaydanlıklarımda kullanıyorum kettelemda felan kireç oluyorya bundan koyup biraz bekletiyorsun içi bembeyaz oluyor..

olmazsa olmazım bu evde bittiği an temizlik hevesim bitiyor camlarda, kapılarda, mutfakda banyo tuvalette balkonda bile mutlaka her suyuma koyarım
__makineme beyaazları yıkarken detarjan gözüne
__bulaşık makineme detarjan gözüne mutlaka koyarım..

O mavi bingonun resmini bulamadım kendiminkinden çekip koyarım ben bunları beğeniyorum

bulaşık makinasına nasıl kouyorsun canım. ben bi kere kapağına sıktım makina bitti anam bi baktım her yer köpük.:1shok: korktum valla:Saruboceq:

bulaşık makinasına nasıl kouyorsun canım. ben bi kere kapağına sıktım makina bitti anam bi baktım her yer köpük.:1shok: korktum valla:Saruboceq:

aaaaaaa o niemiş
Ben her deterjan koyduğumda birazda domestos koyuyorum mutlaka bardaklarım pırıl pırıl çıkıyor köpürmüyoki bebeğim
Ama domestos koy diğerlerini bilmiyorum ben domestosdan mutlaka koyarım bulaşık makinemin detarjan gözüne

allah kolaylık versin canım ya:teselli: taşınmak zor zanaat. amna fazla yorma kendini hamilesin yazık. bende taşınalı 2 ay oldu. ama benim çok taşınmaktan elim alıştı heralde. 2 günde evi toplamıştım. valla ben bile şaşırdım.laelaelaelaelae

Ben ilk defa taşınıyorum. Nasıl 2 günde topladın evi canım ya süpersin! Benim bir hafta oldu bütün eşyalar yerli yerine yerleşti, temizlik de tamam ama hala açılmayı bekleyen 3 koli var. 2 de kitap kolisi var. İnan artık canım hiç bir şeye dokunmak istemiyor. Bir de zorlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum, yorgunluktan yavaş yavaş yapıyorum işler bitmek bilmiyor bu yüzden. Bu işin bir sırrı, püf noktası varsa benim gibi tecrübesiz ev hanımlarına da söylersen çok sevinirim canım.. opuyorumnanaktan

aaaaaaa o niemiş
Ben her deterjan koyduğumda birazda domestos koyuyorum mutlaka bardaklarım pırıl pırıl çıkıyor köpürmüyoki bebeğim
Ama domestos koy diğerlerini bilmiyorum ben domestosdan mutlaka koyarım bulaşık makinemin detarjan gözüne

acaba deterjan gözüne kyduğun için mi canım bilemedim. öyle bi denicem bu aşkam. haftada kaç defa çalıştırıyorsunuz bulaşık makinasını

ahşap temizlemek için

banyo içinn..

FISLIFISLIDAN MARKASI AKLIMDA OLMADIĞI İÇİN BULAMADIM..
KİRÇÖZDEE PEMBE OLANDANNN

Ben bütün mobilya ve mutfak dolaplarımı bu pronto ile siliyorum, hem parlıyor hem de tertemiz oluyor.

Cif'in bu spreyi de çok güzel. Daha bu sabah iki banyoya da bu spreyle giriştim, tertemiz oldular.

acaba deterjan gözüne kyduğun için mi canım bilemedim. öyle bi denicem bu aşkam. haftada kaç defa çalıştırıyorsunuz bulaşık makinasını

Canım bu şekilde çamaşır suyu ile sorun yaşıyorsan; Calgonit'in çamaşır suyu katkılı 2'si 1 arada jel deterjanı var, ben onu kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim.

Ben 2 günde 1 defa çalıştırıyorum bazen ufak tefeği elimde yıkıyorum
Deterjanını koy canım azda domestos koy çalıştır hiç bişicik olmazzz..

Ben ilk defa taşınıyorum. Nasıl 2 günde topladın evi canım ya süpersin! Benim bir hafta oldu bütün eşyalar yerli yerine yerleşti, temizlik de tamam ama hala açılmayı bekleyen 3 koli var. 2 de kitap kolisi var. İnan artık canım hiç bir şeye dokunmak istemiyor. Bir de zorlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum, yorgunluktan yavaş yavaş yapıyorum işler bitmek bilmiyor bu yüzden. Bu işin bir sırrı, püf noktası varsa benim gibi tecrübesiz ev hanımlarına da söylersen çok sevinirim canım.. opuyorumnanaktan

burcucum sen hamilesin ama yorgunluk falan normal. sen yorma kendini. çncelikle benimki gibi bi koca lazım-tatlicadiarzu- allah razı olsun elim ayağım o benim. her işime koşturur. ayak işlerini o yapar. taşındığımızda öncelikle eşyaları bi odaya yığdık. yatak odası hariç. ben hep ilk hallettiğim yerler yatak odası ve mutfak. önce mutfak dolaplarını hemen silip yerleştiririm. sonra yatak odasının çekmeceleri. oturma odası ve kitaplıklar. salon sade zaten hemen bitiyor. bitti gitti işte.

Kızlarrrrrr size bi püff nokta daha verimm
ütülerimize su koyuyoruz yaa suyun içine bi kaç damla yumuş damlatın çamaşırlara buhar verdikçe yumoşş yumoşş kokuyorr(yumoşş diyorum herhangi bir yumuşatıcı olabilir tabiki ben misalen yumuoşş dedim)
O buhar buram buram temizlik kokuyor ve çamaşırlarımıza geçiyor

yumoşun oda spreyi ama sarısı resmini bulursam pc de koyim bunu ben oda spreyi olarak kullanıyorum
ve daha dün yaptım ama 2 haftada 1 defa yapıyorum dolabımızım kapağını açıyoruz uzakdan askıdaki çamaşırlarımıza püskürtüyoruz kapağı her açtığınızda miss gibi kokuyor
Ama yumuşun sarısı olucak o çok güzel kokuyor
Benim evimin kokusu oo evime girince hep bu kokar

Canım bu şekilde çamaşır suyu ile sorun yaşıyorsan; Calgonit'in çamaşır suyu katkılı 2'si 1 arada jel deterjanı var, ben onu kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim.
bi bakarım canım olabilir
Ben 2 günde 1 defa çalıştırıyorum bazen ufak tefeği elimde yıkıyorum
Deterjanını koy canım azda domestos koy çalıştır hiç bişicik olmazzz..

hemen bu akşam deniciimkaydirigubbakcemile4

işte budur
kokusu mütişşşşşşşşşşş şiddetle tavsiye ediyorum ve kalıcı tüllere 2 fıssss ohhh

Back
X