Mutfağım çok büyük Elticim, yaptırmam için zengin olmayı beklemem lazımBende önce vermedim.Bir süre balkonda kullandım.Benim fırın ocaklıydı.Ama geçen yaza doğru verdim artık.
Görmez mi her şeyi yapabiliyorumEski meski ama iyi iş görüyor canım
Annelerimiz olmasa ne yapacağız bilmem, iyi ki varlarGörmez mi her şeyi yapabiliyorumama firinim yapılınca bunu geri vericem annemlere
Çok şükürAnnelerimiz olmasa ne yapacağız bilmem, iyi ki varlar
İşini gördükten sonra sorun yok.Ben eve taşınınca yeni aldım ankastreyiMutfağım çok büyük Elticim, yaptırmam için zengin olmayı beklemem lazım
Mecbur bu yavrularımlayım
Mini fırından bende de vardı teeeee mazide arçelşkten almıştık
Çok şükür, ankastrelere göre daha geç pişirmeleri ve tepsilerinin küçük olmalarından başka sıkıntım yokİşini gördükten sonra sorun yok.Ben eve taşınınca yeni aldım ankastreyi
Çeyizimden ablamMini fırından bende de vardı teeeee mazide arçelşkten almıştık
Kalabalıkmı oluyordunuz yoksaÇok şükür, ankastrelere göre daha geç pişirmeleri ve tepsilerinin küçük olmalarından başka sıkıntım yok
Fakat, pandemi sürecinde misafir almadığım için, bir sıkıntı yaşamadım. Öncesinde 2 fırın bile yetişmiyordu
Benim fırın ağır pişiriyor yada ben henüz çözemedimÇok şükür, ankastrelere göre daha geç pişirmeleri ve tepsilerinin küçük olmalarından başka sıkıntım yok
Fakat, pandemi sürecinde misafir almadığım için, bir sıkıntı yaşamadım. Öncesinde 2 fırın bile yetişmiyordu
Benimde 18 yıllık fırını 1 yıl olmadı attıkHey maşşallah sana
Beni bile şimdi izledi
Eskiyor bide ondan,yeni ciciler istiyoruz sonra.Benimde 18 yıllık fırını 1 yıl olmadı attık