Kaileye almıyorsam demekkiBazen denk gelebiliyorsun konularda ondan yani
pekiÇekişme var geç yazarımZaten en erken 8 de yazıyordum.Bugün geceyi beklerim.
Görmemek iyide engelide çakınca iyi oldu banaKaileye almıyorsam demekki
Aynı konuda da olsam, görmem
Olayın din veya siyaset ile alakası olmadığını düşünüyorum. Kendine kılıf aramış, peygamberlerimizin yaşamını öne sürmüş. Bence o adamın ruhsal sorunları varSiyasette konu açtım demin üzücü ama bir o kadar da tehlkeli boyutta ne hallere geldiğimizin sonucu.
Adam aleni diyor zaten açıklamasıda var,adam bide sağlık çalışanıymış sorunlu olsa anlaşılırdı zaten.Olayın din veya siyaset ile alakası olmadığını düşünüyorum. Kendine kılıf aramış, peygamberlerimizin yaşamını öne sürmüş. Bence o adamın ruhsal sorunları var
Normal ruh yapısına sahip bir birey, bunu yapamaz ablam.Adam aleni diyor zaten açıklamasıda var,adam bide sağlık çalışanıymış sorunlu olsa anlaşılırdı zaten.
Sen nasıl kıyarsın evladına akıl alacak gbi değil.
Hiç belli olmaz yasocum o anda aklına koyduysa bunu herşeyide yapabilir sanki.Normal ruh yapısına sahip bir birey, bunu yapamaz ablam.
İşte, bunu bilemeyizHiç belli olmaz yasocum o anda aklına koyduysa bunu herşeyide yapabilir sanki.
Kimse bilemez zaten bunu.İşte, bunu bilemeyiz
Kaç tane fırının var zalım Yasmin
2Kaç tane fırının var zalım Yasmin
Kaç tane fırının var zalım Yasmin
Vay iyiymiş
Heh işte bunlardan getirdi babam bizim fırın bozulunca
Eski fırınımdan vazgeçemedim, en güzel o pişiriyor sankiVay iyiymişşükür kurabiyeleri yapacak mini fırın var şuan
Eski meski ama iyi iş görüyor canımHeh işte bunlardan getirdi babam bizim fırın bozulunca
Bende önce vermedim.Bir süre balkonda kullandım.Benim fırın ocaklıydı.Ama geçen yaza doğru verdim artık.Eski fırınımdan vazgeçemedim, en güzel o pişiriyor sanki
Mutfağımı yenileyene kadar, bunlar ile devam