- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
TV izliyorumBen geldim kimseler yok huuuu nerdesiniz
Bir yandan şehzadeyi pışpışlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TV izliyorumBen geldim kimseler yok huuuu nerdesiniz
Naptınız yaso sonuçlar belli oldumuTV izliyorum
Bir yandan şehzadeyi pışpışlıyorum
En erken akşamüstü çıkar ablam. Eve kapandık, bekliyoruz.Naptınız yaso sonuçlar belli oldumu
Güzel haberler alırsınız inşallah yasocum.En erken akşamüstü çıkar ablam. Eve kapandık, bekliyoruz.
İnşallah ablacım. Hayırlısı bakalımGüzel haberler alırsınız inşallah yasocum.
Aynen beklemekte sıkıntı artık,vakitte geçmez şimdi.İnşallah ablacım. Hayırlısı bakalım
Vallahi bekleyen benmişim gibi sanki, benimki uyudu. Horultuları yeri-göğü inletiyorAynen beklemekte sıkıntı artık,vakitte geçmez şimdi.
Ne sonucuEn erken akşamüstü çıkar ablam. Eve kapandık, bekliyoruz.
Vaktin geçmesinini bekliyor acaba şehzaden de,arada dürt bari horlama deVallahi bekleyen benmişim gibi sanki, benimki uyudu. Horultuları yeri-göğü inletiyor
MavişNe sonucu
Kuzum hoş geldinHayırlı günler canlar ❤
Hoş buldum ablacım nasılsın iyimisin?Kuzum hoş geldin
PCRNe sonucu
İyiyim kuzum sağol sen nasılsınHoş buldum ablacım nasılsın iyimisin?
Hayırlı günler ballı lokmamHayırlı günler canlar ❤
Allah iyilik versin her daim ablacım bende iyiyim şükür temizlik yaptım yemek yaptım şimdi oturdumİyiyim kuzum sağol sen nasılsın
Hoş buldum yasocanım nasılsınHayırlı günler ballı lokmam
Çok şükür canım benim, iyi hissediyorumAllah iyilik versin her daim ablacım bende iyiyim şükür temizlik yaptım yemek yaptım şimdi oturdum
Hoş buldum yasocanım nasılsın
Oh allah iyilik versin canım benim bende iyiyim şükür sıkıldım artık ayın 1 gelsinÇok şükür canım benim, iyi hissediyorum
Sen nasılsın?