- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
YakışırSenin benim bildigimiz kuzu kurt tilki hatta çakal olmus diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YakışırSenin benim bildigimiz kuzu kurt tilki hatta çakal olmus diyolar
Aklıma girdin bakay evet yaaaa. kiler, giyinme odası ve çamaşır odası mutlaka ayrı olmalı. TLC'yi izliyorum, o evleri gördükçe sinirlerim zıplıyor. 4 yatak odası 5 banyolu evler. kiler ayrı, çamaşır odası ayrı, garaj ayrı filan.
demek istediğim garanti olmadan evini düzme. dönüşümden sonra nasıl bir ev çıkacak karşınıza şu an belli değil. dönüşüme girdiğinde çıkacağınız ev de belli değil. bana kalırsa 1 oda eksik al. ev işi tamamen çözülünce düzersin tüm eksiklerini
Keşke erkek olsa yazdım sana konu derinErkek çıkmış gibi konuşuyorsunuz
Elif ve çakallikYakışır
Açıl dedik boğulacakKeşke erkek olsa yazdım sana konu derin
Antep'te evler güzel,dolapları çok ,çoğunun kileri var. Ama Adana'da yok gibiAklıma girdin bak
Kimse kurtarmayacak sonraAçıl dedik boğulacak
Vallah yok nevroş yaptır dedim de ev yıkılacak masret etme dedim sonradan ama o kadar yatak döşek yorgan nere girecek bilmiyorumAntep'te evler güzel,dolapları çok ,çoğunun kileri var. Ama Adana'da yok gibi
Senin benim bildigimiz kuzu kurt tilki hatta çakal olmus diyolar
Yer yatağımı yoksa yağtırcan ne gerek var onaVallah yok nevroş yaptır dedim de ev yıkılacak masret etme dedim sonradan ama o kadar yatak döşek yorgan nere girecek bilmiyorum
Dudişin anlamını ben bu sanıyordumAssosyal ne yapmış
Yes yesssssDudişin anlamını ben bu sanıyordum
Bambaşka imiş
Vurgun yemesinAçıl dedik boğulacak
Çok açılmayacak bu seferdeVurgun yemesin
Valla anlamina baktim bendeDudişin anlamını ben bu sanıyordum
Bambaşka imiş
Aynen sizde yatak,yorgan çeyizi çok olur.Vallah yok nevroş yaptır dedim de ev yıkılacak masret etme dedim sonradan ama o kadar yatak döşek yorgan nere girecek bilmiyorum
Allah korusunVurgun yemesin
Ben ne yapacağım bilmiyorum anneme söylerim ama yaparım lazım olur diyorAynen sizde yatak,yorgan çeyizi çok olur.
Benimde çok gerçiBurada yine yatak dolabı var.Giyinme dolabı ve çocukların odalarında kendi dolapları olduğu için bazı şeyleride gardroba koyuyorum.Kullanmadığım yatak örtülerini falan:)