Ben seninle alsem kapışır diyordum ama bana nasipmişAllah aşkına hiç böyle düşünme kuş yuvası bizim arkamızdan geliyo du şimdi bizi geçiyor
Akşam uyumadan önce meğer son kez 1.liğime bakmışımbu sabah kalktığımda her şey farklıydı
Aynende öyle kuşumHayırlısı olsun canımkimin nasibi ise o alır
En iyisi üçümüz bı birinciliği almak doğru konuşalım 3 sunum da harikaydıBen seninle alsem kapışır diyordum ama bana nasipmiş
Herkesin sunumu çok güzeldi.En iyisi üçümüz bı birinciliği almak doğru konuşalım 3 sunum da harikaydı
Aynen canımHerkesin sunumu çok güzeldi.
Yarışma da 1 oy olsa bile bir birinci çıkıyor. Herkesin eline emeğine sağlık olsun
Senle katılmıştık evet2018 Aralık ayı
Öyle canımAynen canımhayırlısı olsun önemli olan kalpten iyi olmak emek var yoksa alt üstü bir yarışma
Her şey o balık yemeklerinin oylaması ile başladıSenle katılmıştık evet
Ben takip ediyordum, oy kullanıyordum. Neden katılmadım o zamanlar bilmiyorumHer şey o balık yemeklerinin oylaması ile başladı
Biz aranan beybiler zaten canom çok normalEvet sizi arıyor
Yooo görmedim,ben popi mi oldum şimdiKonuları popüler yaptım görmedin mi
Hazır yufka börekleri açılışımız oldu, bir daha da paçamızı kurtaramadıkBen takip ediyordum, oy kullanıyordum. Neden katılmadım o zamanlar bilmiyorum
O gün bugündür buralardayızHazır yufka börekleri açılışımız oldu, bir daha da paçamızı kurtaramadık
Benim ilk farkedişim, balık kategorisinin oylama bildirimi
Çok şükürO gün bugündür buralardayız
Bağımlılık yapıyor
Çok şükür