- 16 Ağustos 2010
- 293.052
- 602.933
- 43
Bende 1 sefer yaşamıştımAkşam uyumadan önce meğer son kez 1.liğime bakmışım bu sabah kalktığımda her şey farklıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 sefer yaşamıştımAkşam uyumadan önce meğer son kez 1.liğime bakmışım bu sabah kalktığımda her şey farklıydı
Yarışmaya katılmaya başlayalıNe için
Ay yok ben alışık degilim kah küstüm kah güldüm bu yarışma için vallahi panik atağım tutacak diye ödüm kopuyor Allah aşkına dur böyle gidersen bende kalpten giderim durdun durdun ortalıgı yakmaya gelmişsinBen alışığım bu durumlara
2018 di galiba ne 2 yılıYarışmaya katılmaya başlayalı
son 1 haftam kaldı. Beni çok özlediniz biliyorum
Bende şok oldumBende yeni gördüm şaşırdım
Hayırlısı olsun canım kimin nasibi ise o alırAy yok ben alışık degilim kah küstüm kah güldüm bu yarışma için vallahi panik atağım tutacak diye ödüm kopuyor Allah aşkına dur böyle gidersen bende kalpten giderim durdun durdun ortalıgı yakmaya gelmişsin
O 4 günü sağ salamet atlatırsam cocostar dagıtacam sözDaha koca 4 gün var
3 yıl olmuşSon 1 yıldır çoğunluk ilk 3 tesinBunda belki öne geçersin2018 di galiba ne 2 yılı
Bende ozel bisey sanmistim neyse olsun bunada sukurYok canım hepsi taşınıyorBunda size bilditim gönderdim
İnşaallahO 4 günü sağ salamet atlatırsam cocostar dagıtacam söz
Teşekkür etmek istedimBende ozel bisey sanmistim neyse olsun bunada sukur
Aynen 1 yıldır 2 3 deyim.3 yıl olmuşSon 1 yıldır çoğunluk ilk 3 tesinBunda belki öne geçersin
Adres yollucam hemenİnşaallah
Maşaallah sanaAynen 1 yıldır 2 3 deyim.
Anca geliştim
Konum atAdres yollucam hemen
Zaten bütün kk ogrendi adresimi
Biz tesekkur ederiz abla ne demekTeşekkür etmek istedim
HemenKonum at
Biz tesekkur ederiz abla ne demek
Sagol nevoşum.Maşaallah sana
Allah aşkına hiç böyle düşünme kuş yuvası bizim arkamızdan geliyo du şimdi bizi geçiyorAkşam uyumadan önce meğer son kez 1.liğime bakmışım bu sabah kalktığımda her şey farklıydı