- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Yok bakma onlar baksınBen de bakayım mı linke
Korku filmi sever misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bakma onlar baksınBen de bakayım mı linke
İyi ki sormuşum.Kanıt izleyince bile korkuyorum ben, kalsın o zamanYok bakma onlar baksın
Korku filmi sever misin
Onlar çok seviyormuşBütün gün birlikte korku filmi izleyelim diye ısrar ettilerYasmin içli köfte yaparım dediTeklif cazip değer mi bilemedimİyi ki sormuşum.Kanıt izleyince bile korkuyorum ben, kalsın o zaman
İçli köfteyi okuduktan sonra gerisi aklımdan uçtu gittiYemek için izlemek gerekiyorsa ben de izleyeyimOnlar çok seviyormuşBütün gün birlikte korku filmi izleyelim diye ısrar ettilerYasmin içli köfte yaparım dediTeklif cazip değer mi bilemedim
Yan yana oturur.Birbirimize sarılırızİçli köfteyi okuduktan sonra gerisi aklımdan uçtu gittiYemek için izlemek gerekiyorsa ben de izleyeyim
İçli köfteleri niye Bonus yiyecek
O kesin bize ortak olurAma korku filmi izlemeyi seviyorsa yiyemezİçli köfteleri niye Bonus yiyecek
Önce korkutup sonra İçli köfte yeme partisi yapıyormuş bunlarAklında böyle kalmam
Sağol aşkomyasminsay
Jenna16
Filmler, Diziler on Instagram: "Film: Ölümcül Deney 3 İnsanlığın Sonu"
2,463 likes, 62 comments - sahanefilmler on March 26, 2021: "Film: Ölümcül Deney 3 İnsanlığın Sonu".www.instagram.com
Görünmüyor elticimyasminsay
Jenna16
Filmler, Diziler on Instagram: "Film: Ölümcül Deney 3 İnsanlığın Sonu"
2,463 likes, 62 comments - sahanefilmler on March 26, 2021: "Film: Ölümcül Deney 3 İnsanlığın Sonu".www.instagram.com
Açılmadı kiYok bakma onlar baksın
Korku filmi sever misin
İyi ki sormuşum.Kanıt izleyince bile korkuyorum ben, kalsın o zaman
Günaydın hayirli kandiller yasocanGünaydınlar herkese
Günaydın canlar, hayırlı kandiller
Hayirli kandiller abiHayırlı kandiller ...